Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 1
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (300)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že tento film pro holky své cílové publikum nakonec jen urazí, neboť ženské postavy, se kterými by se měly ztotožnit, jsou v něm vyobrazeny jako pěkné blbky. On celý ten film o nakupování je jen povrchní kravinou, která vypovídá o tom, že v dnešní době se značně podceňuje ženské publikum (nebo se na něj prostě kašle). Kvalitní "holčičí " film člověk aby v dnešní době pohledal, divačky se musejí spokojit s takovými špatnostmi, jako je například série Twilight. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $44,277,350Tržby Celosvetovo $108,333,222Tržby za predaj DVD v USA $16,194,061 //počet predaných kusov 978,087║ Režisér P.J. Hogan hoci rutinérsky ale stráviteľne podáva šablónkový príbeh o slečinke prebíjajúcej sa k práci svojich snov. Tú hrá usmievavá a okúzľujúca Isla Fisher(zapasovali mi už vo filme Ako uloviť družičku), takže bez väčších problémov som si film užil a miestami aj pobavil. /60%/ ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Sympaticky prdlý film s opravdu krásným zeleným šálem. Navíc se zde najdou i takové doplňky, jako je Krysten Ritter, Kristin Scott Thomas, John Goodman či Joan Cusack. Isla Fisher je milá na oko a pěkně hraje, takže menší výstřelky se snadno odpouští. Navíc je tu i pohledný Hugh Dancy... Není to žádná hrůza, jak by se mohlo zdát. Je to velmi odpočinková podívaná na večer s vínem a kamarádkami. Pokud hledáte sofistikovanou zábavu, jděte jinam. Shopaholici jsou jen zábavní. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

"They said I was a valued customer. Now they send me hate mail." Jsou filmy, na které můžu prostě koukat pořád a zas a znova a nikdy se mi nezprotiví, jako je tenhle. Další romantická komedie, řeknete si. Ano, ale proč ne, když je to tak příjemný film? Výborná Isla Fisher, okouzlující Hugh Dancy, Kristin Scott Thomas se skvělým francouzským přízvukem, vtipy, které jsou povětšinou vtipné, romantika, která není přitažená za vlasy - já mám vše, co potřebuju, abych si tuhle romantickou komedii vychutnala. A navíc to člověka donutí zamyslet se nad tím, jestli vážně nekupuje příliš mnoho věcí, které vlastně nepotřebuje. A takhle nízké hodnocení si tenhle film opravdu nezaslouží. ()

Superpero

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne fakt nebavilo. Isla Fisher tam je kráva, co dluží 16k dolarů za hadry, ale divákovi je předhozena jako klaďaska, protože je to přece takový upištěný diblík, co za to vlastně nemůže. To by ještě tak nevadilo, ale ten film je strašně zmateně natočenej a moc jsem ani nevěděl o co tam jde (pravda ani jsem se nesnažil). No nedokoukal jsem to a dle zdejšího hodnocení zjišťuji, že to není žádná škoda. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher sa vrátila k natáčaniu filmu len štyri mesiace po narodení jej dcéry Olive. (Msscastillo)
  • Isla Fisher, která ztvárnila Rebeccu Bloomwoodovou, je ve skutečnosti jen o 14 let mladší než Joan Cusack, která si zahrála její matku Jane. (Pethushka)
  • Nutkavá potřeba nakupovat se vyskytuje cca u 6 % amerického obyvatelstva. 80 % z "postižených" jsou ženy. (Mertax)

Reklama

Reklama