Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (764)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nie žeby Stážista nemal niečo do seba, jeho kvázi nedejovosť, nevyhrocovanie konfliktov a relatívna neuzavretosť dejových línií sú dobrými krokmi. Lenže okrem hlavnej dvojice tu niet žiadneho viac ako jednorozmerného charakteru, všetci musia spĺňať charakterizáciu postáv vhodných do zameniteľného instantného lifestyle - filmu. Všetci nerdi vo firme nie sú na facku, ale skôr na "poriadnu kopačku", zle napísané postavy ani nemôžu byť sympatické a tu som nedokázal rozchodiť skoro žiadnu scénu s Julesinými kolegami. Film to mohol byť ale dobrý, pretože scenár je myslím zvládnutý a nápad je originálny, ale akési polo-instatné spracovanie, kde musí byť všetko vo vizuáli maximálne naleštené, toho veľa hatí. 50% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru jsem očekávala příjemný a poměrně kvalitní film, ale musím uznat, že jsem byla ještě o to víc překvapena. Hlavní postava, kterou výborně hraje De Niro, je sama o sobě skvostná svým optimistickým a aktivním přístupem k životu, což by mohlo být inspirací pro mnoho starších lidí, kteří mají pocit, že už jim život nic nepřináší a neuvědomují si, že onen přístup závisí jen a jen na nich. Protože v jakémkoliv věku se dá žít naplno. Sympatickou hlavní postavou to ovšem nekončí. Sekundující Anne Hathaway byla jako mladá podnikatelka s ambiciózní vizí taktéž skvělá a i když celý filmový příběh odrážel moderní životní styl, skrývaly se v tom ryzí lidské hodnoty. Ať už je 21. století nebo ne, jaké si určíme priority (práce, rodina, přátelé...?) je stále na nás, a je stále možné být dobrým člověkem se zdravým vztahem k lidem a ke svému povolání, aniž bychom se uchýlili k nějakým ne vždy správným současným trendům a názorům. Zkrátka moderní, milý a vtipný film s velkým srdcem. Mě si rozhodně získal. ~(4,3)~ ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele

V podstate, hnusia sa mi filmy, podobné tomuto tu, nemôžem si pomôcť, nemohol som vystáť, tento otravný film, otrávenej a znudenej, Nancy Meyers ! Konečne - De Niro, si zahral v niečom „normálnom” , lebo si v súčastnosti, vyberá tak debilné úlohy, až to nie je pekné ! Anne Hathaway, mi poriadne liezla na nervy, ale najviac sa môže pýšiť titulom - ‘piť krv’ , sentimentálna, N. Meyers, ktorej štýl, zatracujem ! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že toto nie je ten typ filmu, ktorý ma bude baviť a nakoniec neprekvapivo nebol. Celý film je sympatický ako De Niro, pekný ako Anne Hathaway a zároveň obyčajne bezstarostný, ničím moc neprekvapujúci ako od Nancy Meyers. Netvrdím, že to bolo zlé, dalo sa to pozrieť a hlavne vďaka obsadeniu som to prežil až do konca, ale aj keď som nečakal veľa, už vôbec som nečakal, že od komédie, komédiu nedostanem. Ale v pohode film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Miluji, když někdo z obyčejné látky udělá neobyčejnou věc. Stážistu jsem vybral na základě milého námětu, ale upřímně jsem čekal spíše "jen" dobrou tuctovku. Nakonec je to film, u kterého mi dochází slova. Mě osobně se emočně neuvěřitelně dotkl, nesmírně mě to dojímalo... Upřímný feel-good film se srdcem na správném místě, vážně díky za takové filmy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když jeden ze spolupracovníků zmíní Benovi (Robert De Niro) zpěváka Jay-Z, Ben odpoví, že neví, kdo to je, nicméně jeho manželku Beyoncé zná. To je narážka tvůrců na De Nirovy spory s tímto zpěvákem z let 2012 - 2016 . (hansel97)

Reklama

Reklama