Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zvláštní je, že když zavadím o film, pod kterým je podepsané jméno "ROMERO", je vždy slibováno, jak je ten film skvělý, brutální a originální - s atmosférou, která Vás doslova "pohltí". A já se ptám: "Proč pořád divákům lžou?" Vždy jak myška jsem se nechal zlákat na kousek sýra - ale místo toho, aby to byl hermelín, byla to jen rozplzlá želetava. Od teď to vzdávám, jsem poučen, již nenaletím. Úvodní řeč k filmu je velmi neadekvátní - navíc diváka (mě) naladí opravdu hodně, ale film samotný zklame - nepřekvapí, nešokuje, nevtáhne do děje - nic z toho, co je slibováno. Ve výsledku je tedy akorát kontraproduktivní. Vím, že spojení "Ch. Norris" + film je naprostá katastrofa. Teď už taky vím, že spojení "Romero" + režie je zkrátka jen průměr, ne-li pod - nic extra - jak je vždy mylně vyhlašováno. Navíc tento film krásně potvrzuje rčení: "Jaký otec, takový syn!" ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Strašně nerad hodnotím film z žánru horor tak nízko,ale mladý Romero mi nedává jinou možnost.Tak strašně nudný a nevýrazný horor jsem totiž už hodně,hodně dlouho neviděl.Masakr v kopcíh má sice dva pidi klady,a to dvě fakt krvavé a brutální gore scény a vydařenou hororovou hudbu,ale nic jiného se tu vážně nepovedlo.To že se tu nevyskytne nic,co by už jinde nebylo nejmíň desekrát viděno neni ani tak velkou botou,tímto nedostatkem ostatně trpý většina dnešních filmů,ale že se to už od prvích minut zašne táhnout jak sopl,a to až do úplného konce,to je fakt průser.Za celý film neni jediný okamžik,který by mě dokázal zaujmout,vytrhnout z nevídané nudy,jakoliv strhnout.Všechny postavy jsou trapné,hloupé a vlastně i blbě zahrané.Atmosféra žádná,napětí nulové a záporaci jsou pak jedni z nejzbytečnějších a nejotravnějších vrahů široko daleko.A že jsem ve výsledku ani příliš nepochopil,o co vlastně oněm záporákům šlo připisuji už jen jako poslední hřebíček do této ultrapitomé hororové slátaniny.Masakr v kopcích je zkrátka hororem,kterému se doporučuji na hodně kopců vyhnout,nic jiného než masakrální nudu totiž nepřináší. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to zase tak hrozně příjde že hje to taková sázka na jistotu. P.s. ta tlusťoška je hodně podobná tlusťošce v Remaku Texaského Masakru. Jediné co zamrzí je to že když se to rozjede tak už to končí a ty vraždy ujdou ale třeba ten konec mohl být propracovanější. Dávám 2 hvězdy za film a jednu přihazuji za to že je to debut a jsou daleko horší sračky než tohle. Edit aha tak ta herečka je fakt z Texaského Masakru :-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je to už dávno, co jsem tohle viděl prvně a myslel jsem si teda, že to byla alespoň průměrná podívaná, ale bohužel tohle bylo špatné. Třeba s Texaským masakrem z roku 2003 se tohle nedá srovnávat! Všechno tu je špatně. Strašně dlouhá předehra, která vás nakonec unudí tak, že když se tu něco začne dít, tak vás to nezvedne ze židle. Nevýrazní herci, příběh nic moc a gore to také nebylo... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

To jsem zase jednou sáhl po hororu, po kterém jsem neměl raději zavadit. Já horory zbožňuji, ale co je moc, to je příliš. Parta mlaďochů se stane terčem dokonalé pasti. Pošuk Buddy je pak jednoho podruhém svleče s kůže. Toto má být film od syna režisérské legendy? Tak za prvé, ani jednou jsem se nelekl, vůbec jsem se nebál, toto není horor ani náhodou. A za druhé, není to nic jiného než hnusně krvelačná sračka. Svlečení těla z kůže je nechutné jako prase. S bídou jedna hvězda, protože začátek byl celkem slibný. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama