Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Ty dialogy fakt stojí za to :-D Nejlépe to vystihoval výraz mé drahé polovičky = film jsem si pouštěla, když spal, občas ale údivem musel otevřít oči, aby zkontroloval, zda jsem se nezbláznila. Jedna hvězdička za to, jak rychle to uteklo (hlavně díky tomu, že jedinci v tomto snímku činí všechna rozhodnutí naprosto bez rozmyslu a prostě jen tak si řeknou, že musí jet do Chichen Itza - mimochodem...stavba, ke které dorazí v Chichen Itza vůbec nestojí, jde jen o jakousi napodobeninu mayské architektury) a jak moooc mě to celé pobavilo :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem uviděl propojení ASYLUM a DVD edice bylo mi hned jasné která uhodí. V trafice jsem tohle přešel bez sebemenšího zaváhání, jenže co čert nechtěl milá sestra došla z práce a donesla mi ho. Chtěla mi udělat radost což se jí samozřejmě nepovedlo. Tenhle film se má řadit mezi katastrofické, ale jediná katastrofa co je k vidění je samotný film jako celek. Za celý snímek slyšíme slova jako bůh či poselství snad stokrát a ty náboženské kecy mi už začali zhruba uprostřed filmu lézt krkem. Nic důležitého se nedělo pouze odpočítávání hodin do zániku světa. Stále dokola opakující záběry výbuchu sopky či tornádo mě ničili stejně jako tragické výkony všech herců. Když k tomu připočítám nelogický scénář a otřesné efekty zrodil se z toho čistokrevný paskvil se vším všudy. Dám půl bodu za scénu s kroupami a dírou v břiše. Na IMDB je to dokonce vedené i jako horor, ale to ku... ani omylem. S tímhle žánrem to nemá společného vůbec nic. ()

Reklama

kovarstvi odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá slátanina, ve které herci (jestli je můžu nazvat herci) plácají úplný hovadiny. Příběh, který by chtěl být příběhem, herci, kteří by chtěli být herci. Nic z toho se ale nepovedlo. Film aspirující za jeden z největších propadáků. Jestli by se někdo přece jen chtěl na tenhle "film" kouknout tak absinth s sebou. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Společnost The Asylum si zřejmě z nás dělá blázny. Nedřív natočí náboženský katastrofický film THE APOCALYPSA a teď skoro stejný náboženský katastrofický film 2012 DOOMSDAY. Opět ty stejné prvky - modlíš se, jdeš do nebíčka, nevěříš v boha - umřeš. A opět ty perfektní hollywoodské triky 2 sekundy průtrž mračen - kroupy o velikosti pinpongových míčku, občas zemětřesení, občas díra v zemi a v Mexiku poletující sníh - pardon, měl to být sníh, ale vypadá to jako bílé chmýří zralé pampelišky. Prostě KATASTROFA :-( ()

Figuska odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl můj omyl roku. V domnění, že koukám na nový 2012, jsem vydržela až do konce. Tento katastrofický film je katastrofou sám o sobě: scénář, herci, kamera. 5 vyvolených z celého lidstva: 1 Mexičanka a 4 Američani, z toho 2 blondýny a hned 2 osoby z jedné rodiny. Zkrátka kravina I. kategorie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama