Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Fakt o dosť lepšie ako slovenská verzia, ale stále mi to nevyhovelo. Nič výnimočné, hoci formát a námet sú originálne. Tie staré časti z roku 2005 ešte ako-tak, ale tie nové ... Komerčné hlúposti. Ako fakt asi iba kvôli originálnemu nápadu **. Jedna z lepších reality show (teda mať 33% sa nepodarí hocijakej). ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejnesmrtelnějších tragédií na naší půdě, která se vysílá stále dokola a stačí mi každý týden jen ukázky na další díl a už se mi chce zvracet. Když jsem byl dítě, koncept se mi docela líbil. To se ale v té době hlavně do pořadu ještě hlásili normální rodiny a ne ty nejhrozivější odpady naší společnosti. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Zajimavý pořad, u kterého se zasměju a občas se velmi divím, jaký někteří lidi dokážou být. Neříkám, že naše rodina je úplně normální, ale když se podívám na lidi, co jdou do tohodle pořadu, tak si říkám, že jsme na tom opravdu hodně dobře oproti nim. Některé chování účinkujících je odstrašující a vůbec nechápu, že takovýhle blázni mezi námi žijí. Mnozí jedinci jsou tak labilní, že bych se je bál potkat na ulici. Možná proto si tenhle pořad nenechávám ujít, protože mě to svým způsobem uspokojuje a jsem rád, do jaké rodiny jsem se narodil. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická inscenovaná reality show. 1) Pořad pěkně ukazuje, jak žijí někteří zmrdi kolem nás. 2) Jistěže ne všichni jsou takoví, někteří jsou prostě exhibicionisté. 3) Pro jiné je těch 50 000 Kč (dnes už sto), které dostanou za natáčení, dostatečná motivace. 4) Další jsou prostě debilové, kteří doufají, že si tak zachrání vztah. 5) Jiné dobrodružné povahy si chtějí něco nezvyklého vyzkoušet. 6) A divák, lačný senzací, jen zírá. 7) Výstižný koment: gudaulin**. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ďáblovo dílo nemělo vůbec přijít na svět. O morálce pořadu mi nestojí za to se vyjadřovat, ale i kvalita je hrozná. Bohužel ještě častěji jsou horší účastníci. Viděl jsem jen občas sem tam nějakou minutu a to mi stačí na věky věků. Největší hrůza a katastrofa, zlaté tragické filmy Stevena Seagala:-). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama