Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

kingik 

všechny recenze uživatele

Profesionální lupiči Paul Walker, Idris Elba, Chris Brown, Hayden Christensen a Michael Ealy přepadávají banky a transporty peněz. Vše by šlo podle plánu, kdyby do party nepřibraly podrazáka T.I. právě propuštěného na kauci, který se přišel pomstít za zmrvený život v lochu a nebyli jim na stopě dva zarputilí detektivové Matt Dillon a Jay Hernandez. Akční thriller plný přestřelek, honiček, které spolehlivě zvýší tepovou frekvenci a originálních vztahů jak na jedné i druhé straně, v mnohém překvapí. Režisér John Luessenhup, který se současně podílel na scénáři, má nesporný talent a šel do toho s vervou a maximálním nasazením a na filmu je to znát především v akčních sekvencích ve kterých se herci nenechali zastupovat dubléry (nebo to alespon není poznat) a tím film vynikne. Navíc obě strany jsou poměrně sympatické a je jen na divákovi, zda se přikloní na stranu sympatických noblesních lupičů, nebo sympatických, "autenticky" působících detektivů. Film láká na své zajímavé herecké obsazení a je opravdu z čeho vybírat a každý má možnost si oblíbit nějakou postavu a pak mít smutek ve chvíli, kdy zemře. Nejlépe herecky se tady vyjímá Matt Dillon a rozhodně překvapí Hayden Christensen nebo zpěvák rnb Chris Brown, který je producentem filmu. Když to shrnu, je tady hodně akčních pasáží v působivém vizuálu a za doprovodu chytlavého hudebního doprovodu se s pestrou hvězdnou hereckou partou nelze nudit. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Pokus o dynamickejšie, akčnejšie a menej psychologické Heat. Nápad pre kľúčovú prestrelku v hoteli okato vykradnutý z True Romance, ale nezaujímavo nakrútený i zostrihaný (na rozdiel od vizuálne atraktívneho vykrádača Smokin' Aces). Záver klišovitý a neuspokojivý. Napriek tomu však celú dobu dostatočné enjoyable, s nádychom áčkovosti vďaka hereckému obsadeniu (ktoré zrejme očakávalo o chlp lepší výsledok). Ako DVD výplň víkendového večera v pohode, v multiplexe by neišlo o najlepšiu volbu. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní jízda mladých sígrů. Režijně stabilní po celou stopáž. Během krátkého času se podařilo přiblížit vesměs všechny postavy a hlavně odhalit široké spektrum jednotlivých obsahových částí. Některé byly možná zbytečné (Hermandezovo kradení peněz), ale pasuje to tam naprosto v pohodě, bez toho aniž by cokoliv vyznělo nuceně nebo přehnaně. Jen teda černošští bráši to moc nevymysleli :-/. Jinak svěží, pěkně natočené (přestřelka v hotelu) s dobrou hudbou, solidním příběhem a hlavně drajvem. Tudíž mě to bavilo celou stopáž parádně. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Smíšená parta, automatické zbraně, C4 a přesné načasování. Jsou to PROFÍCI!!!.... Mám rád práci profíků. Je však potřeba dopředu upozornit, že tady stačil jeden a to na postu režiséra! Herci nemají prostor pro charisma a první polovina mnoho zábavy nepřináší. Až pak, když se to (trochu) posere a přijdou rusáci, stává se děj zajímavějším a díky běžecko-skokanské variaci koňského parkuru a solidní gangsterské přestřelce i akčnějším. Rutině odvedené řemeslo s několika zajímavými okamžiky, které by zručnější režisér proměnil v solidní zábavu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vzali mi prachy, ženskou a vyšoupli z party. Přece to takhle nenechám! 2.) Uvidím, k čemu jsou užitečný paparazzi. 3.) Nechápu, proč nemám dělat při loupeži žádný gesta. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama