Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Začátek průměrný, konec skvělý, ale hlavní částí má být střed, který v tomto snímku poněkud upadá. Nápad není rozhodně špatný, Cuba Gooding Jr. dělá co může, aby zachránil, co se dá, avšak Val Kilmer mi v tomto filmu vůbec nesedí. Když nepočítám poslední scénu, kde Cuba vystřílí z pistole víc nábojů než ze samopalu, ještě se přikloním ke dvěma hvězdám s dodatkem, že se tento snímek rozhodně nechá shlédnout, ale žádný zázrak opravdu nečekejte. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to na svém noťasu HP, ze své pohovky Tara, na sobě ponožky Peace, kraťasy nike, triko hi-tec, k tomu jsem popíjel Fantu a jedl brambůrky Bohemia. Ach ty korporace. Zajímavý, ne úplně skvěle zpracovaný, ale rozhodně ne nudný fimík s parádními úvodními titulky. Trochu mi to připomínalo Běžícího muže. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Čip voperovaný do hlavy není už ve filmech nic originálního. Potíž je, že Reset nenabízí již žádnou jinou přidanou hodnotu, zajímavou zápletku nebo kvalitní herecké výkony. Toto je jen stěží průměrné sci-fi, které ničím neoslní. Val Kilmer i Cuba Gooding Jr. mají nejlepší léta herectví asi za sebou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice nízkoropočtové sci-fi, ale to bylo Dark City taky. Chytře vymyšlené, proti reklamám vtipně zaměřené, napínavě natočené. Má to hlavu a patu, což se nedá říct ani o mnohých blockbusterech. Je umění podobný film natočit, aby vypadal jako že je brnkačka ho natočit, přitom každý filmař ví, že právě žánrové filmy dobře natočit jde nejhůř. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Už asi tri roky máme doma čierneho kocúra. Jeho obľúbeným programom je Animal Planet, no nepohrdne ani dobrým hororom a ani béčkom, pokiaľ v ňom hrá Jason Statham. Predvčerom som mu pustil Hardwired a asi tak v polovici projekcie sa z ničoho nič vyzvracal rovno doprostred obývačky. Najskôr som si myslel, že toho chudáčiska trápia chlpy, ale keď vzápätí si demonštratívne odbehol vyvaliť sa na stoličku v chodbe, vytušil som, že takto sa vyjadril ku kvalite tohto filmu. Plne s ním súhlasím. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)
  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)
  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)

Reklama

Reklama