Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (610)

Flego 

všechny recenze uživatele

Keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Noví krotitelia či krotiteľky nie sú zďaleka takým vtipným filmom ako pôvodný, a keďže mali dokonalú reklamu v staršom filme, ani sa nemuseli snažiť... o divákov mali postarané. Napokon to tak aj vyzerá. Zrecyklovaný námet s občasným vtipom zaujal len ženským pohľadom stačí to len na priemer. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Na úvod musím říci, že něco vtipné ve filmu skutečně bylo, ale to se snad podaří každému idiotu. Prostě jen další politicky korektní, nezajímavý a naprosto zpackaný remake velkofilmu. Nelíbí se mi jak zde tvůrci znásilnili nejen klasiku Krotitelů Duchů, ale také mého oblíbeného herce Chrise Hemswortha a udělali z něj natvrdlého ubohého ňoumu. Až se divím, že jsem film dokoukal do konce. Nicméně mi při sledování bylo místy trapně i za herce samotné. Jak se tohle vůbec mohlo dostat ven? ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Nesvěřit to fekálnímu dementovi Fajgovi, nebýt neskonale idiotské kreace inženýrky Holcmanové, zbytečného nehereckého buzerantství Homotora a především toho odporného, slizkého a nadmíru trapného negerského transvestity jménem Leslí Jonáš, bylo by to takové slabší, ale vcelku snesitelné pokračování legendární Rajtmanovy klasiky, a snad i historicky první film, kde mi hnusná prasnice Melisa Mekfárty ještě týden po skončení nekazila pohlavní život. Takhle je z toho sice pěkně udělaná, nicméně z větší části pícnina pro hovada. Tedy pardon, chtěl jsem říct věrné diváky komerčních kanálů jako planeta Planeta opic, Príma Hnooj či TV Loppatov. Prostě takové Pochvovřesky s duchama, Krotitelé puchů a hovno na hrob skvělého scénáristy Harolda Ramise. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad první film, u kterého by mi bylo líto, když bych ho hodnotil hůř, než jak jsem ho skutečně hodnotil. Přitom by si to bezesporu zasloužil. Prachsprostě totiž kopíruje legendární osmdesátkové Krotitelé duchů, ze kterých si vzal vlastně všechno a nepřišel s ničím novým. Až na to, že je to natočeno poměrně dobře a digitální efekty taky nejsou k zahození. Do toho Chris Hemsworth naprosto exceluje a dělá z tohoto filmu opravdovou komedii. Zapíral bych, když bych tvrdil, že jsem se nezasmál. Žel kvůli těm holkám to nebylo. Je vidět, že Kristen a Melissa mají úplně jinou filmovou průpravu než Leslie s Kate. Kate obzvlášť byla hodně mimo. Každopádně zvědavý jsem na výsledek byl, co Vám budu povídat. Nakonec to ale nedopadlo hůř, než jsem čekal a cameo rolí starých známých jsem se konec konců také dočkal. Jen na tu znělku by už nikdo nikdy neměl šahat. To by bylo fakt moc fajn. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dvě více než dobré komedie od Paula Feiga a proto když jsem se dozvěděl že se dostal k novým Krotitelům duchů, tak jsem věřil že výsledek bude stát za to. Bohužel nestojí. Že dostanou tolik protoru ve filmu jen ženy by vůbec nevadilo, jenže zde chybí to co je pro komedie podstatné a tím není nic jiného než humor. Melissa je hrozná. Wiig nevýrazná. Leslie Jones plní jen rasistickou kvótu a jediná za povšimnutí stojí vynalázevá McKinnon. Camea se spíše nepovedly a Aykroda s Hudsonem jsem si ani nestačil všimnout. Z mužské sekretářky šlo určitě vytřískat mnohem více. 40% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (20)

  • Melissa McCarthy (Abby Yates) v rozhovoru prozradila, že ona i její herecké kolegyně byly překvapené improvizačními schopnostmi Chrise Hemswortha (Kevin). Mnoho svých vtipných replik si totiž vymýšlel sám. (Nikitera)
  • Tvůrcům se po uvedení prvního traileru dostalo neskutečně záporného ohlasu. Po cca dvou měsících měl na YouTube při 31 564 938 shlédnutích 235 207 liků a 776 780 disliků. Režisér Paul Feig pro "Daily News", řekl: ,,Mezi geeky jsou jedni z největší idiotů, jaké jsem kdy v životě potkal. Hlavně poté, co na mě už měsíce útočí kvůli novým Krotitelům duchů." Paradoxně se trailer, i přes své velmi záporné přijetí, stal ve své době nejstahovanějším trailerem v historii YouTube. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. července 2016 v Hollywoodu. (Varan)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama