Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání Něco jako komedie. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (409)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

It´s kind of a cliché story...Je tu všetko, čo sme videli v iných filmoch, pozliepané dokopy. Úmysel bol nesporne dobrý, no výsledok je v mojich očiach rozpačitý, niekedy veľmi zle natočený (Under Pressure). Tak trochu plytké a hlavne efektné, pričom to chcelo mať neviem akú hĺbku..Keď som si asi 20 minút pred koncom povedal, že je to tak nalinajkované, klišoidné a konformné, že už chýba len zmienka o Radiohead... aj som sa dočkal:). Z môjho pohľadu lightková záležitosť, ktorá nestojí za pozornosť a zapamätanie - v rámci témy je oveľa viac lepších filmov. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo čekal našlapanou komedii plnou super hlášek, tak bude asi zklamaný. Stejně jako jsem zklamaný já. Vtip naprosto žádný a z celého příběhu jsem tedy kdoví jak vytržený nebyl. Spíš celý prošel kolem mě. Skutečně jsem odpočítával neustále minuty zbývající do konce. Neskutečná nuda. Snad kromě Zach Galifanakise není naprosto žádný důvod proč tuhle ,,komedii" vidět. Někdy hodnocení na CSFD naprosto nechápu. Komedie, u kterých se člověk dokonce i od srdce zasměje se pohybují někde v modrých či lehce šedých barvách a ,,komedie", kde je vůbec použití slova ,,komedie" ve spojitosti s tímto filmem naprostým rouháním a urážkou tohoto slova jsou červené. Z mého pohledu pěknější odpad. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná indie komedie, která má zbuzovat spíš jemný úsměv na tváři, než hlasitý smích. A to se daří perfektně. Postavy jsou sympatické a výborně napsané a celé to má takou příjemnou atmosféru, že se u toho zkrátka nudit nebudete. Navíc je zde výborný Zach Galifianakis, který potvrzuje, že zvládne i trošku vážnější role. A Emma Roberts ještě nikdy nebyla tak cute. Prostě správnej feel-good film, který si pustím kdykoliv znova. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Zbláznit se může každý, říkají psychiatři. To, že lidé, kteří ten život zkrátka nejsou schopni normálně unést, jsou vlastně mnohem lidštější a citlivější než ti, co žádný papír na hlavu nemají, zjišťuje i šestnáctiletý Craig, který skončil na pár dní v léčebně kvůli svým depresím. Postavičky jeho spolupacientů jsou skvěle zahrané a působí opravdu věrohodně ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Nebýt Zacha Galifianakise, stál by film za úplné hovno, takhle alespoň svojí charismatičností a přirozeným citem pro humor drží některé pasáže snímku nad vodou. Horší je to s hlavním hrdinou, i když on se Keir Gilchrist i celkem snaží. Veškerý jeho výkon sráží do kolen neuvěřitelně stupidní zápletka. Nezlobte se na mě, ale film, kde se hlavní, zoufalý hrdina nechá zavřít do blázince, kde potká krásnou a optimistickou dívku (typická sebevražedkyně:)) a tím najde lásku a sám sebe, nemůže být v červených číslech. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Ned Vizzini, autor částečně autobiografické stejnojmenné knihy, podle které byl film natočen, spáchal 19. prosince 2013 sebevraždu. V té době pracoval na několika dalších projektech, například na seriálu Believe (od r. 2014) z produkce J.J. Abramse. (Farley)
  • Film byl natočen přibližně za 6 týdnů. (Čulo)
  • Malby a animace budov, které můžeme vidět ve filmu, vytvořil americký umělec, architekt a grafik Brian Drucker. (Čulo)

Reklama

Reklama