Reklama

Reklama

Ničitel Conan

  • Česko Conan ničitel (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Potulný lupič Conan se při putování se svým společníkem Malakem střetne s královnou Taramis. Ta mu dá nabídku, aby doprovodil její panenskou neteř Jehnnu ukrást bájný roh boha Dagotha. Taramis Conanovi slíbí, že po návratu oživí jeho mrtvou lásku Valerii, a Conan nabídku přijme. Taramis však chce ve skutečnosti po získání rohu převzít nadvládu, a aby si boha nerozhněvala, chce mu Jehnnu obětovat... Společně s Conanem, Malakem a Jehnnou se na výpravu vydává také královnin strážce Bombaata, který dostal od královny za úkol Conana po získání rohu zabít. Během cesty Conan vysvobodí svého přítele, čaroděje Akira, před kanibaly a bojovnici Zulu před bandity. Akira i Zulu se ke skupině přidají. Společně pak dorazí na bájný hrad mága Thoth-Amona, který však Jehnnu unese. Conana čeká souboj v labyrintu s krvelačnou příšerou, kterou se mu podaří zneškodnit – ukáže se, že příšera byla jednou z Thot-Amonových podob. Skupině se podaří získat drahokam, s jehož pomocí lze hledaný roh obnovit, ale střetnou se se strážci drahokamu. Conan a ostatní s nimi nejprve bojují, Akirovi se ale podaří je přemoci pomocí magie. Když je skupina na útěku, Bombaata se pokusí s Jehnnou utéci a všechny ostatní zasypat ve skále. Oni však tento pokus přežijí, prohlédnou léčku královny Taramis a vydají se do jejího paláce... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (362)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, fuj, fuj. Tento film značně převyšoval svojí debilitou svého předchůdce. Debilita byla natolik vysoká, že jsem se i několikrát zasmál. Zejména mám na mysli to šamanovo předpovídání cesty a ty zvuky s tím spojené. Efekty se dostaly taky o trochu výš. Hudba si kvalitu víceméně udržela. Co se hereckého obsazení týká, tak mi tam dosti vadila ta negřice. Příběh debilním zůstal. Musím znovu zůstat u odpadu, ač tento díl hodnotím jako ten lepší ze dvou. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar toho co Barbar Conan je/byl/bude. Doslova jako , kdyby Conan od Vietnamců. Je tu sice Arnold , opět máchá mečem , hudba opět Poledirous. Jenže to není pravý ADIDAS (Conan). Pruhy to sice má , jenže během sepraní se vám tricko změní v kus hadru , dobrý jedině na čištení záchoda. A tak dopadl Conan Ničitel během natačení a jeho konečného výsledku. Béčkoidní fantasy nezachraní ani hudba , Arnold nebo některé scény. Je to prostě dobré jedine na vytření záchoda. Conane , proč si nezabil celý štáb za toto? Cimeřan byl zneuctěn, znásilněn a ještě o tom udělali film tváricí se jako originál.Na dlouho to zahrabalo sérii , která mohla jít dále. Uvidíme co udělá Rodrieguez. Jedna hvězda za hudbu a druhá za Arnolda. Ten zbytek bere nejen hvězdy , ale i čas , když to sledujete. ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Richard Fleischer je tím nejsilnějším borcem, co znám. Přemohl samotného Conana, zašlapal ho do země a navíc mu vystavěl jeden z nejošklivějších pomníků, co mohl. Obdivuhodný výkon. Ten film má asi stejné kvality jako Howardovi (čti - autor předlohy) pohrobci, kteří svojí fantazií připomínají žáky mateřské školy. Čili mysl bujná, ale obsah nevalný. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Neskutočne tupý scenár podporený ešte horšími hercami a vyložene nudnými scénami. Aspoň že Arnold ma miestami svojimi grimasami pri súbojoch dokázal rozosmiať, čo však nebolo zámerom :-) Čo sa týka hudby, bola dobrá avšak u Poledourisa obecne platilo že pokiaľ skladá hudbu k pokračovaniam nikdy sa nedokáže vyrovnať originálnej kompozícii. Platilo to u Modrej lagúny, Willyho a platí to aj tu. Napriek tomu je hudba v tomto filme jednou z najsilnejších zložiek. 35% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film natočen podle knižní předlohy Roberta E. Howarda, která byla i předlohou pro vznik komiksu. Pokračování Barbara Conana v dalším velkolepém dobrodružství, plném kouzel, hezkých žen, smrti, čarodějů i vtipu. CITÁT - Co zmůže meč proti kouzlu ?......... Ve filmu hraje ďábelsky vypadající Grace Jones. Její image je nezapomenutelné a perfektní. Povedený je i scénář, líbí se mi ta prováženost scén. Jedná se o rozdělení akce - reakce. Na počátku je Conan napadenej - akce - což znamená bitvu, pak je mu uložen úkol a cesta k němu - klidnější část - pak splní první úkol ( diamant )- klidná část - hned poté následuje bitva - akce - pak se pomalu dostávají k druhému úkolu ( roh ) - klidnější část - pak je zase akce a tak dál. Kdybych to chtěl znázornit grafem, byla by to vlnovka. Bůh Dagot byl pěkně slizká potvora. Trikově slabší, ale co chtít od filmu, který byl natočen v roce 1984 ? Pak začne udílení cen. CITÁT - Bez moudrosti nelze vládnout.......... Hudbu dělal Basil Poledouris a jeho instrumentální doprovod zní skoro celým filmem. Věta Arnolda Schwarzeneggera - Já se vrátím - v tomto snímku nezazněla. Její čas ještě nepřišel....ale to je jiný příběh. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (31)

  • Prívesok, ktorý nosí Conan (Arnold Schwarzenegger) počas tohto filmu, zahodil na konci predchádzajúceho dielu a vymenil ho za "hadie oko", ktoré nosila Valeria (Sandahl Bergman). (Lukoh)
  • Na tento film měl navazovat třetí díl o Conanovi zvaný Conan the Conquerer, plánovaný na rok 1987, ale Schwarzenegger začal pracovat na Predátorovi a producentovi De Laurentiisimu skončila smlouva, tak se od pokračování upustilo. (PußyMagnet)
  • Film bol napriek násilným scénam a spornej nahote odvysielaný v klasifikácii PG pre USA a aj v iných krajinách bol prístupný maloletým divákom. (Piri)

Související novinky

Remake Vrány našel hlavní hvězdu

Remake Vrány našel hlavní hvězdu

03.04.2022

Po několika nezdařených pokusech oživit novou verzi Vrány, včetně jednoho s Jasonem Momoou (Aquaman, Hra o trůny) v hlavní roli, se sdružení nezávislých producentů Hassell Free Productions, The… (více)

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

06.06.2013

A taky Trojčata, ale nechtěli jsme vás děsit už v nadpisu... Přestože jeho plnohodnotný comeback nedopadl komerčně vůbec dobře (s celosvětovými tržbami 37 milionů dolarů při rozpočtu 45 milionů… (více)

Schwarzenegger jako Conan Nesmiřitelný?

Schwarzenegger jako Conan Nesmiřitelný?

28.10.2012

Arnold v nedávném interview naznačil možný návrat do role, která z něj udělala filmovou hvězdu. Tenkrát jsme tomu ještě nevěnovali pozornost. Zhruba po týdnu přináší studio Universal překvapivé… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Reklama

Reklama