Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Standardní akční thriller s Cageem. Nijak zajímavé, nic, co by dokázalo zaujmout, snad jen pár ne úplně běžných nápadů, ale to je vše. Zlodějům se akce vymkne z rukou a rodinka následně objevuje své kostlivce v trezoru. Plno postav zbytečných, děj na plátně a konání herců nevěrohodné. Bez jiskry, podle šablony, zřejmě nějaký generátor scénářů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedinej kdo dává tak vysoké hodnocení ale kašlu na to. Film se mi dost líbil. Takhle si představuju odpočinkovej film, přišel jsem z práce sednul si a čuměl jsem. A jelikož jsem v práci makal jak šroub tak jsem neskonale rád že jsem narazil na takovouhle oddychovku. Film prakticky nemá příběh a jen se soustředí na akci a teror. Postavy ve filmu my byly sympatické dokonce i zločinci kteří se snažily za každou cenu získat peníze. Herci sice nebyly nikterak dobří ale ani mi nepřišly špatní. Věděl jsem že od Schumachera nemám čekat nijak moc a taky jsem nečekal a proto jsem byl tak překvapený, jen ten hlavní hajzl nemusel být takovej idiot. Bavil jsem se. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $24,094Tržby Celosvetovo $10,003,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $438,474 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $2,273,214 //počet predaných kusov ?║ príšerne prekombinované, Schumacher to už nezvláda ako kedysi a herecky dosť rozhárane /40%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani vesměs hanebné komentáře mě neodradili od zhlédnutí toho filmu, ale nakonec jim musím dát bohužel zapravdu. Jako celek je to docela jalové a přestože se tu dá narazit na několik slibných momentů, nic extra se z toho nevyklubalo. Karl Gajdusek si zřejmě při psaní scénáře taky něco šňupnul, jenže filmů s podobnou tématikou už existuje tolik, že jeho výtvor mezi nimi doslova vyšumí do ztracena. Čtveřice mentálů kteří vrazí do baráku, by snad i měla úspěch, jen kdyby nebyli zahráni tak zoufale. Jejich nelogické chování a naprosto nezvládnutá situace spíš nejednoho diváka dožene ke škodolibému úšklebku, než aby snad začali soucítit s ubohou rodinou. Ta měla tolik příležitostí k jejich zneškodnění nebo útěku, že jen díky dementnímu scénáři a jejich vlastní tuposti se jim to nepovedlo. Nicole Kidman mi bylo skoro až líto, že se upsala takové blbině, ale asi dostala slušně zaplaceno. U Nicolase Cage jsem si na to v posledních letech už zvykl, takže mě to ani moc nepřekvapilo. Atmosféra až na pár výjimek absolutně nefungovala, po akční i psychologické stránce to rovněž skřípalo jako prase a v tomto případě prostě nemůžu dát ani průměr. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zoufalá americká nápodoba jednoho z nejlepších žánrových filmů letošního roku Secuestrados. Jeden rozlehlý dům, jedna rodinka, skupinka rozhádaných únosců. Vážně by mě zajímalo, jestli mezi Secuestrados a Trespass nějaká inspirační/vykrádací jiskra přeskočila, protože se ty filmy na první pohled podobaj až neskutečně. Na druhý pohled pak člověk už nějaké rozdíly uvidí - hlavně v tom, že Joel Schumacher už se asi nikdy nezmůže na víc, než na obyčejnou rutinu. Krom nenápaditého zpracování pak zaujme už jen všudypřítomná nablblost všech (postav určitě, tvůrců možná), která nakonec zabije naději na alespoň průměrnou zábavu. Konec už jsem odzíval. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Film u diváků naprosto propadl a z kin byl stažen již po 10 dnech od premiéry. S rozpočtem 35 milionů amerických dolarů stihl vydělat pouhých 24 094. (Avalon820)
  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)
  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama