Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Naprosto originální a neotřelý nápad dělá z této romantické komedie jednu z nejlepších vůbec. Něžnější pohlaví přiláká do kin žánr samotný a pány skvělá Carmen Electra, která i přesto, že se ve snímku ani jednou neobjeví vyloženě nahá, je šíleně sexy a už jen kvůli ní se vydrží koukat až do konce. A praktická ukázka cesty spermií k vajíčku je geniální. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ktorý sa však vyčerpá už pri prvom použití a podmanivý komentár Vladimíra Čecha patria k ojedinelým kladom tohto takmer televízneho filmu. Dobrého humoru je tu skromne a pridávať hviezdičky za Carmen Elektru by mi pripadalo nespravodlivé voči ostatným herečkám. Nedokážem si predstaviť, že by som dostal chuť vidieť tento film opakovane. ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Geniální zábava od začátku až do konce! Styl, jakým je příběh rozmnožování pozemšťanů vyprávěn, úžasný! Postavičky v podobě atletů a překážek představující spermie - naprosto dokonalý! Vylíčení vztahu dvou lidí a jeho průběhu - nedovedla bych si představit lepší způsob, jak to vyjádřit...a ta dávka humoru a nadhledu, s jakým je to všechno natočeno, mi naprosto sedla...a nejlepší je, když si v určitcýh situacích v reálným životě vybavíte jistý scény ze Sexuálních praktik pozemšťanů, to je teprv potom k popukání:-D ()

numi 

všechny recenze uživatele

Ale tak je to taková milá blbinka, u které se asi dobře pobavíte. Navíc je zajímavě natočená a docela originální, takže nehrozí, že byste se při sledování nudili. O to se vlastně už postará samotná přítomnost Carmen Electry, která je opravdu k nakousnutí... ;) Jen mi to připadalo tak trochu laciné a prvoplánovité. Ale je to chyba? [únor 2005] ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Carmen Electra je vážně... hrozná. Silikonové bábovky na hrudi dokáží někoho vzrušit? O tom by se měl natočit dokument. Zbytek hereckého ansámblu je potom stejně marný a je opravdu velká škoda, že zajímavý námět přírodopisného filmu o rozmnožování lidí z pohledu mimozemšťanů je takto zabit (co si budeme vykládat, kdyby nebylo komentáře, vtipně mylných interpretací a sperminátora, byla by to děsná a nevtipná shitna). Má očekávání byla vzhledem ke zdejšímu vysokému hodnocení asi příliš velká. 40% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno