Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

909. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) 3* ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

První a jediný díl který pro mě zůstává zajímavým. Uznávám ho, protože zde máme možnost opravdový talent vidět. Je krásné dívat se na člověka, který má pro něco nadání a um. Já jsem talentovaný přes režii v žánru horor (alespoň si to myslím) a sám bych jednou chtěl natočit kvalitní horor. Také zde nepřehrávala porota, jako v pozdějších řadách. Poslal jsem dokonce i premium sms soutěžící dvojici DEA MAN, která nakonec spravedlivě tento ročník vyhrála. Příjemnou zábavu! ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale sračka!!! Smát se debilům a kreaturám už je trochu pasé, to mě bavilo tak ve Freaks, ne dnes. A že tam tu a tam někdo parádně zahiphopuje? Blééé, fuj, shit. Stejně jako padesát cigi kopií black$whita Majkla Džeksna. A na tu ciginu Černobílou a její lekací kvičení jsem si vypracoval 100% alergii po cca 5 minutách! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Běžně na této databázi nehodnotím nic po prvním dílu a TV pořady dokonce hodnotím jen velmi vzácně, ale zde udělám výjimku a přidám se k nadšeným divákům tohoto pořadu. Bylo to svěží, bylo to originální, bylo to neokoukané, bylo to vtipné, bylo to zajímavé, bylo to zkrátka fajn a nic tomu nechybělo. Na tomto pořadu je nejlépe vidět, že to jde i bez Mareše, Jakub Prachař je pro mě tváří známou, ale v tomto případě na postu moderátora tváří neokoukanou a považuji za veliké plus, že se rozhodl tuto show moderovat, protože je to skutečně příjemné oživení, navíc spolu s Pycem se jedná o vynikající moderátorskou dvojici, která mě osobně zřejmě nemá šanci omrzet. K tomu jsou navíc v porotě další v podobných projektech neokoukané tváře, jako Jan Kraus, který mi vždy byl a stále je nesmírně sympatický, Lucie Bílá, která mi vůbec nevadí, pokud zrovna nevyhrává další Slavíky, a které to v porotě opravdu sluší, a potom charismatický Jaro Slávik, který mě hodně zaujal. Výsledkem tedy je, že tahle soutěž dopadla nejlépe, jak vůbec dopadnout mohla, a já se počínaje dneškem stávám jejím pravidelným divákem. A ještě si neodpustím rýpnutí do Novy, když jsem totiž po skončení dnešního dílu ČS má talent přepnul na Talentmanii, tak mi stačilo pár minut, abych opět pocítil svou silnou averzi vůči panu Marešovi a přesvědčil se, že Prima je pro mě tou nejlepší volbou na nedělní večer (pokud ovšem zrovna v tu dobu nepoběží na HBO v nedělní premiéře nějaký extra kvalitní film). Za sebe dávám pět hvězd a Primě s Jojkou tleskám vestoje! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zavedený formát nezklamal. Tedy abych to uvedl na pravou míru - Prima nezklamala, protože už před lety to bylo naopak - Nova s velkým "haló" přitáhla Velkého Bratra a Prima kontrovala obdobnou reality show VyVolení. Ač nadcházející ročníky neměly směrodatnou sledovanost, zde Prima jasně uhájila svou vedoucí pozici coby nejlepší inteligentně-komerční televize. Teď se role obrátily a Prima opět prokázala, kdo je lepší. Ano, Nova má (z pohledu nemainstreamového diváka) handicap formou úděsných bavičů Trošky, Mareše a Šeredové a to je ještě víc nudné v kontrastu ostříleného Krause nebo dvojice Prachař-Rausch. Souběžně s mým komentářem vyšel na Novinkách článek (zřejmě propaganda Novy) http://www.novinky.cz/kultura/209964-cesko-slovensko-sice-ma-talent-ale-moc-prekvapeni-se-nekonalo.html Očividně zklamaná z přebytku hudebních čísel. Co asi čekali, když v Americe i Británii bylo to samé? Copak někdo chce, aby se vytratilo klasické "Co čech, to muzikant." ? Chválím nejen úspěšné okopírování světového formátu (VČETNĚ srandistické dvojice v zákulisí) ale i výběr čísel, který jen v prvním díle obsáhl vše od hvězdné pěchoty (a nejen pěvecké) po úspěšné lidi ve všemožných oborech, kde se hraje na styl a skóre za triky. A už jen za ty metalové děti hvězda vzhůru. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama