Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

Karp

všechny recenze uživatele

Je asi evidentní, že vítězové předešlých Superstar se za ty roky spíše neprosazovali. Jedním z důvodů je i to, že byli vybíráni lidé, kteří sice uměli výborně zpívat, ale jejich potenciál oslovit publikum byl téměř mizivý. Proto nemusí být špatné umístit do poroty někoho, koho bychom mohli označit za člověka z lidu, který podpoří i toho, kdo sice není bezchybný, ale má šanci uspět. Ostatně řada profesionálních zpěváků a zpěvaček naživo nepředvádí zrovna vrcholové umění a bez zásahu elektroniky a zvukařů jsou pouze průměrnými interprety. Často ale mají to něco potřebné navíc. Není to tedy jen a jen o zpěvu. Nicméně asi stačilo osadit porotu jedním takovým člověkem a ne nutně dvěma. ()

Aragorn 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Pěvecká soutěž, která není o zpěvu. Platí zde jedno pravidlo - pokud jste příbuzní nebo kamarádi nějakého zpěváka ( nejlépe pokud byl v dřívějších řadách Superstar ) a přivedete si ho s sebou do prvního kola, máte postup dál rovnou zařízen. Porota si v prvním kole oblíbila Timoteje a nechává ho postupovat dál napříč koly, ikdyž zpívá fakt strašně. Nezáleží zde na zpěvu, ale na oblíbenosti u poroty. Po tom, co vyhodili Jardu Dolníka, Martinu Puchalovou a dvojčata Mrázovi, ale nechali postoupit Ester a hlavně Timoteje, jsem se rozhodl, že s touto řadou Superstar prostě končím, dokud Timotej nevypadne. Tento pořad je nahraný, není vůbec o zpěvu a já ho už dále nehodlám podporovat, dokud tam nezbudou jen opravdu dobří zpěváci. Po včerejším díle, kdy Timotej vypadl, jsem se rozhodl, že se na poslední díl asi podívám. Budu fandit Diance jako předtím, samozřejmě žádné SMS posílat nebudu ( abych tuhle nahranou show nepodporoval ). Jsem rád, že Timotej vypadl a zůstali tam lepší zpěváci než on, ale ikdyž se na další díl podívám jsou tu věci, které se nezmění. K porotě už prostě nemám respekt a můj názor je stále takový, že tahle show je nahraná a není o zpěvu. ()

Reklama

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Nekompetentní porota, jejich mnohdy nevhodné neseriozní chování, přílišná orientace na vyloženě netalentované účinkující. Radši bych tam místo té hvězdičky z Ulice viděl třeba Irglovou (která má i Oscara za filmovou hudbu), serioznější chování porotců bez falše, chujovin a bez osobních útoků (televizní tvorba by měla splňovat jakési minima etikety, obzvláště v hlavním vysílacím čase). Jaksi v neposlední řadě by se hodil i větší důraz na účinkující, kteří mají vážně šanci se stát onou Superstar, vážně se nepotřebuji koukat na "seznamovací filmeček" a dvě skladby někoho, kdo vážně nemá šanci postoupit. Zazpívat si jako pračka si totiž můžu úplně v pohodě sám... Zajímalo by mě, jak by to dopadlo, kdyby Superstar (nebo něco takového) dělala Česká televize :) ()

svadlenaX odpad!

všechny recenze uživatele

To myslíte vážně? Jak může v PĚVECKÉ soutěži sedět Mareš s Pagáčovou, kteří neumějí zpívat? Paradox je ten, že zrovna oni dva jsou na soutěžící nejvíc zlí a povrchní. Speciálně pak Pagáčová. Dál - jak může hodnotit zpěv Bagárová, která je naprosto podprůměrná zpěvačka s nulovým rozsahem a vyklepaným hlasem, a která při Shallow raději předstírá, že nezná text, protože to jednoduše nezazpívá (hlavně že si tam všichni děsně točili selfie aby byli IN, takže si text mohla vygooglit)? Klesl u mě i Habera, který se snížil k tomu, aby dělal v této řadě porotce. Zlaté časy, kdy to ještě bylo o zpěvu a v porotě seděli skladatelé, textaři, učitelé nebo zkušení zpěváci s letitou praxí. Další věc: ty jejich rádoby domácí či selfie videa jsou s těmi rámečky (přidanými v postprodukci, protože normálně tohle kamera nepřidává) vtipná - dole v levém roku je 1080p/60fps ale kvalita videa je naprosto otřesná. Když už něco fejkujete, dělejte to alespoň pořádně. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolikátý ročník už tahle tragédie jede?? Co tam, u Satanových gulí, dělá Solaříková, která rádoby adeptům řekne, že v žádným případě nepostupují, ale když ji přehlasují, tak hned oznamuje, že se na dotyčnýho bude nadále těšit? Co za piče tam přijdou, že všichni ostatní jsou nuly a bez jedniček jako jsou oni sami jsou nic? Proč tohle má pofidérní podporu ve sledovanosti?? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii této pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedlo za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu. (TheSlezy)
  • Závěrečný finálový díl soutěže Superstar sledovalo v průměru víc než milion diváků starších 15 let. Byl to nejlepší výsledek nedělního večera. (TheSlezy)

Reklama

Reklama