Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

hippyman 

všechny recenze uživatele

obecně nemám moc realityšou v lásce, tahle talentmagória to jen zase potvrdila... tu a tam člověk narazí na nějakou zajímavost, ale věnovat sledování takovýho času nebo snad nedejbože ještě peněz (ano, o to jde asi především), to fuck ne. navíc tady nejde mluvit ani o nějaké originalitě či skvělém moderování, prostě jen tvorba ovcí z diváků a pečení sledovanostních koláčů. 20% ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

Reklama

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nepřestávající reklamní kampaň mě tak obtěžovala, že jsem se rozhodla natruc koukat na konkurenci. V 19.50 jsem ale ze zpráv nepřepnula a "Talentmania" na naší televizi běžela až do konce. Leoše jako moderátora uznávám, Alenu Šeredovou jako porotkyni bohužel vůbec. Ostatní mi nevadili a neřešila jsem je. Vulgarit (hlavně od Habery) bylo ale mnoho a třeba představování kandidátek na moderátorku zavánělo trapností. Skončit pořad asi o 40 minut později, než bylo inzerováno v programu, taky není hezké. Přesto jsem se bavila a hodlám koukat dál. Druhý den po vysílání jsem viděla také konkurenční pořad a musím říct, že stejně jako před lety s "VyVolenými" se Prima vytáhla a Novu v boji porazila. Její pořad budu tedy hodnotit ještě lépe. Soutěž jsem tedy ze záznamů sledovala až do konce. S vítězkou jsem spokojená. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Nova a její továrna na debility. Debilové sledují pravidelně tento, pro debily určený pořad, kde vystupuje banda netalentovaných komediantů a ti největší břídilové zasazení do poroty jim fandí i se známým komerčním ztroskotancem Marešem. Tato kopa sraček je dobrý základ pro vymývání mozků a nekvalitní život. DANGER!! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama