Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Tonula 

všechny recenze uživatele

VÁLKA SKLADŮ by se možná měl jmenovat válka majitelů bazarů. V každém díle jsme svědky souboje o obsah skladových prostor, o kterém nikdo neví, zda je výhrou v loterii nebo naprostým propadáke. Viděl jsem několik dílů a nemohu říct, že bych si našel jednoho z kupujících, který by mi byl sympatický. Prvek tajemství, kterým je seriál prodchnutý, ale dává každému dílu příchuť něčeho nepoznaného, takže i když se princip opakuje stále dokola, každý díl je v něčem nový. Kóje nabitá až po strop krabicemi může být klidně skladem papíru, stejně jako téměř prázdná kóje může pod hadrou v koutě schovávat starožitnou zbraň v hodnotě desítek tisíc dolarů.3* ()

Hannibal1913 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaká to náhoda, že v každém kontejneru je ukryta jedna obrovsky cenná relikvie, o které náhodou ví dotyčný, který si kontejner koupil, kompletní informace. No a aby náhod nebylo málo - 10km odtud je překupník, který zrovinka tuto relikvii shání a chce ji koupit.¨ Bohužel jsem přesvědčen, že někteří diváci opravdu věří tomu, že celé to divadlo není nahrané. ()

Reklama

worlik 

všechny recenze uživatele

Dvacetiminutová oddychovka. Je docela vtipný sledovat, jak je každej z aktérů "odborníkem" na všechno, všechno ví, všechno zná, všude byl a co mu neprošlo rukama, o tom přinejmenším aspoň četl nebo slyšel...na druhou stranu je občas vidět, že se tím dá asi docela dobře živit...další americká podivnost ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Že by ma nejako zvlášť bavilo sledovať zábavky nafúkaných amerických tučniakov, nemôžem povedať... ale zase nápad je to dobrý a isté napätie tomu nechýba, zvlášť pre takého milovníka haraburdia všetkého druhu ako som ja... Raz za čas ma VOJNA SKLADOV rozhodne neurazí - hoci radšej by som sa v tom nepredvídateľnom bordeli hrabal sám! K zamysleniu ma skôr núti množstvo "práce", ktorú títo zväčša nesympatickí zdochlinožrúti neprestajne majú, pretože si nemyslím, že veci, ktoré tam často nachádzajú, by niekto len tak opustil, a kontakty, ktoré im umožnia všetko zaraz správne oceniť a popredávať... ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Typical american assholes. Věta, kterou německý recepční ohodnotil rodinku Griswoldů, sedí i na účinkující v této "reality show". Je tu pár tlusťochů, kteří si zvedají ego vzájemnými urážkami. Jeden zastydlý puberťák a MILFka, která mu dělá chůvu. Většinou pozitivně naladěný nigga, kterého by ve filmové verzi hrál Anthony Anderson. Mary, která obvykle koupí ten nejhorší crap, ale občas na něm vydělá. To se obvykle nedaří extravagantnímu staříkovi Barrymu, který přeplácí kóje, aby mu neuteklo nic, co by chtěl přidat do svých sbírek. Stejně jako u zastavárníků i tady je zajímavější zboží než samotní účinkující, ale protože Chumlee a spol. jsou o něco zábavnější, tak tady dávám o 1 * míň. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Barry Weiss vlastní několik vozů, a to Ford Rachero z roku 1957, Jaguar xg, Ducati Diavel, upravený Harley Davidson a moto Guzzi. (rafix)
  • Barry Weiss patrí medzi najobľúbenejších účastníkov relácie a ženy mu dokonca ponúkajú schôdzky a posielajú darčeky. (Raccoon.city)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)

Reklama

Reklama