Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mám rád 80s teenage komédie, ale táto nemá ani štipku z ich atmosféry. Jediným plusom filmu je, že neobsahuje žiadne nechutné vtipy. Vo všetkých smeroch to je ale strašne sterilné a predvídateľné. Všetky hlavné postavy si postupne vyjasnia svoje životné plány a ani to nie je v ničom objavné a ani som nemal chuť sa z niektorým z nich stotožniť. Je tu kopa hviezdičiek a budúcich hviezd, ale nikto z nich nezaujme. Väčšinu filmu som nakoniec rozmýšľal, či tá herečka, ktorá hrá sestru hlavného hrdinu je Anna Faris. Aj keď som vedel, že to je ona, tak som ju s tým divným účesom vôbec nespoznával. 4/10. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď v teenage komédii sú najlepšie osemdesiatkové songy, nie je to ideálna vizitka. Potom tu je priemerný romantický motív, ktorý sa vylepšuje len prítomnosťou slečny Palmerovej, tú však maže kopa kokaínu a tlustoprd, čo sa nevie vmestiť do skury a najradšej by ste ho poslali konečne na bitúnok. A niektoré dialógy sú také, ako by sa len snažili predčiť vo vulgarizácii American Pie. Pritom to vôbec nemuselo byť podstatou, hoci tie americké párty na domoch už prídu na jedno kopyto a normálni ľudia tam asi nechodia. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DNESKA VEČER NEMYSLÍME ... MY JEDNÁME!“....... /// Když čórnete ,,Medvěda“ s pytlíkem koksu (doufám, že je jasný, že se nejedná o zvíře) a vyrazíte na ,,mejdlo“ za svojí tajnou láskou, může začít noc plná věcí, který se můžou přihodit každýmu z nás (chtěli byste, aby se vám něco podobnýho přihodilo). Nešikovnej (jemně řečeno) kámoš Barry, spousta ,,DUC..DUC..DUC muziky a taky trapný situace, který jsou fakt trapný. Není to ohromná jízda (na koksu), ani bláznivá romantika, ani přírodovědnej film (i když kůzlátka...). Jen z toho trčí něco jako - ,, vemte si ponaučení, jinak s vámi Teresa Palmer nebude píchat!“ Tak jo, jdu na vejšku. Tohle je totiž L.A.!!! (kecám – LIBEREC!!!) A tak Live Is Life! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že to holky vždycky poznaj. (Co? Zjisti to!) 2.) Rád hraju hru – dej svoje rty co nejblíž k těm mým. S holkama. (S klukama hraju ,,na penis“). 3.) Když slyším Duran Duran, Falca, INXS, Opus...., tak vlhnu. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

drake31 

všechny recenze uživatele

4* by som tomu dal bez mrknutia oka ale o piatich som chvíľu uvažoval a zamýšľal sa. Zaslúži si film s takým geniálnym OSTečkom, s tak skvelým a vysoko sympatickým obsadením, kde nie je núdza o vtip (s minimom tých nechutných - 1) aj nejakú tú drámu, film ktorý príbehom môže pôsobiť naivne ale poviete si "Stať sa to môže". Keď som si to takto zhrnul pochybnosti sa okamžite rozplynuli dal som 5* a pustil si asi po 25x soundtrack. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Predtým, ako Matt (Topher Grace) a Barry (Dan Fogler) ukradnú Mercedes, je možné vidieť obchodnú značku Nissanu s logom, ktoré bolo vydané až v roku 2001. (Arsenal83)
  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • Pieseň, ktorú je počuť na párty, je skladba od Biomix s názvom "Safety Dance". Pieseň vyšla v roku 1996, no film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama