Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Kupodivu příjemná komedie bez trapáren a záchodového humoru. S příběhem, jehož kostra je typu: "potkat dívku svých snů - konečně jí sbalit - pak ji ztratit - a nakonec... hádejte co :-)" , se každý z nás jistě nesčetněkrát setkal... Filmaře to baví, a my jim to kupodivu žerem. Noc je ještě mladá ale patři do kategorie komedie / romantický, kde není nic nucené a člověk se dobře baví. Teresa Palmer opět velmi sexy a soundtrack s pár nezapomenutelnými hity. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Topher Grace a Teresa Palmer se za mě v tomhle filmu k sobě ale vůbec nehodí a já jsem je sledoval s lehkým utrpením, protože tohle prostě není romantická komedie, která by mě bavila. Tlustý kámoš je asi nejvtipnější, což je docela smutné, protože ostatní postavy jsou nudné. Tohle se celkově prostě nepovedlo. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od Take me home tonight jsem pra nic nečekal a o to větší je moje překvapení.Těžko říct jaký je přesný důvod proč se mi TMHT tak líbilo,ale po celou dobu sem se velmi dobře bavil.Celé to sice není drtivě vtipné,ale spíš tak úsměvně příjemné a celkem v pohodě snese srovnání např.s Hot Tub Time Machine.Hodně tomu napomáhá trošku nostalgický look osmdesátek a velmi příjemné obsazení.Hlavně ústřední trojice Faris-Grace-Palmer.Pokud by vznikalo víc podobných komedií,nezlobil bych se...80% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohrané vtipy nasázené do nezajímavého děje, který řesí typické vztahové problémy. Jedinou výhodou je boží soundtrack, který je lepší pustit si samostatně. Největším průšvihem je naopak Dan Fogler. Jisté je, že kdyby neměl pár kilo navíc, ve filmu by se neobjevil. Jeho herecké schopnosti jsou totiž postaveny na tom, jak vtipně vypadá, když tančí. Ženské obsazení mi naštěstí nevadilo. 2,5* ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

A zase mi nastáva starý známy problém s hodnotením – nedokážem sa rozhodnúť o počte hviezd, konkrétne váham medzi 3* a 4*. Na jednej strane ide o ponášku na 80s film o mladých, o akýsi hybrid romantickej komédie a drámy z prostredia yuppies. Všetko, čo je 80s sa cení.Lenže napríklad tej 80s hudby a módy tam mohlo byť viac a téme nepristane ani to, že je spracovaná súčasným štýlom. Na druhej strane som sa na prvé pozretie pomerne dobre zabavila, Topher Grace je zlatučký a v hudobnom podmaze na pár sekúnd zaznel Falcov Der Kommissar. A to sú dôležité veci. Takže ako vo väčšine prípadov radšej film na začiatok nadhodnotím, aby som pri prípadnom druhom pozretí mohla kruto uberať. :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • V jednej z úvodných scén v požičovni kaziet je plagát k filmu Dvojičky, ktorý bol vydaný v decembri 1988. Film sa však odohráva o niekoľko mesiacov skôr. (Arsenal83)
  • Topher Grace uviedol, že vydanie filmu sa oneskorilo, pretože štúdio nevedelo, ako propagovať komédiu pre mládež s vyobrazením užívania kokaínu, keďže táto droga bola v 80. rokoch široko užívaná. (Arsenal83)

Reklama

Reklama