Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Strašně WTF díl. Daniel po dvou dílech zase NIC neumí, nebo jak jsem to měl chápat? Když někde ve třičtvrtě filmu řekl Miagymu:"Učte mě", zklopil jsem bezradně hlavu do dlaní. Krom toho jsem vůbec nepobral motivaci záporáků, strašně jakože plány, jak Danielovi mega ublíží, jak bude mega trpět, jak bude ponížený a provedou to tím, že záporák Daniela učí karate? Cože? Finální zápas na turnaji, krom toho, že vykrádá jedničku, je postavený na tom, že Daniel dostává hromadu zakázaných úderů, za které by Koudy z Kroku za krokem buď tak 10x vyhrál, nebo byl okamžitě diskvalifikovaný a pak to celé Daniel vyhraje jedním chvatem? Do toho sázení bonzaje kdesi na skále a srandovně přehrávající záporáci (přitom Griffith byl v Upírech jako záporák fajn). Jedna hvězda za Honzu Třísku. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Oba první díly se mi líbily (teda první asi o dost víc než druhý), ale třetí díl - to je snad jen hodně nepodařený vtip !!!? Takhle pokazit dobrý dojem z předchozích dílů - John G. Avildsen snad musel být po celou dobu natáčení pořádně sjetej. Ještě štěstí, že ho nenapadlo točit díl čtvrtý, to už bych asi fakt nerozdýchala. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Zatímco první a druhý díl se snažily vyprávět klasický příběh žáka a jeho učitele, a ještě to dokázaly okořenit akcí stravitelnou i pro mládež, tak třetí díl je plnohodnotné béčko s ultrašíleným bláznivě se smějícím záporákem a absencí jakékoliv logiky. Ve filmu neplatí žádná pravidla. Daniel se celou dobu chová jako naprostý idiot který pokazí na co šáhne, a pan Miagy je tu jakousi loutkou bez názoru, který čeká až se vše vrátí do starých kolejí...  Ale i tak mi to mimózní pojetí přišlo celkem zábavné, i když spíš jako příklad dobové nesoudnosti, než jako plnohodnotné pokračování. Pro našince stojí za zmínku Jan Tříska v roli mafiánova sluhy. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Sice chápu proč je to tak špatně hodnocené, ale mě prostě baví tahle série. Pořád se ve filmu něco děje a i když se mi chování Daniela příliš nelíbilo v tomhle dílu, plus ta jednoduchost celého snímku...... JÁ SI TO UŽIL! Především musím vypíchnout finále to mě bavilo ze všech třech dílů nejvíce, hlavně hudba se mi líbila. Ano ten film je hodně jednoduchý, hloupý, místami naivní, jenže kvůli těm 30 % jsem očekával katastrofu a z nějakého důvodu mě to bavilo. Pokud jste opravdoví fanoušci série Karate kid plus i seriálu Cobra kai, tak se i u tak špatně hodnocené trojky zabavíte. Hlavně je tady nejlepší záporák celé série - Terry Silver. Jakožto fanoušek dávám 3 hvězdy. 5,5/10 ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztratilo mnoho na kvalitě, avšak vidět potřetí stejnou omáčku jednoho omrzí. Pokud jste fandy "Karate Kid" hvězdu si přidejte, ale mě třetí pokračování neokouzlilo natolik, abych ho musel vidět znovu. Snad jenom záporák byl tentokráte trochu výraznější, jinak ale film tápe v klišé. Tentokráte i divák neznalý tohoto sportu sezná, že něco není v pořádku. Slabé a nedůstojné zakončení. 40% = 2/5 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama