Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Zo slovenskou verziou sa to dá ťažko porovnávať, v Česku to má síce možno veľký úspech, ale či už dvojka Genzer a Suchánek, Vilhelmová, Sokol, Chmela na čele s Danglom to nie je to pravé orechové, je to síce také české a aj ten humor je taký český, ale pre mňa absolútne nevtipné, sem tam dokonca trápne a nudné, improvizáciu však oceňujem, lebo sa snažia a rýchlo myslia a konajú. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se takovejhle formát objevil na televizních obrazovkách, je to zase něco novýho a svěžího. Viděl jsem ale nějaký díly a pár sestřihů na youtube a zjistil, že tomu něco chybí. A to hlavně pořádní kvalitní herci, komici, nějakej skutečně dobrej a vtipnej fresh herec, kterej skutečně bude bavit a nebude to stahovat někdy až do trapnosti. To splňuje možná tak Sokol. Chmela je suchej a u jeho gagů jsem se nazasmál ani jednou. Úplně dolů to ale stahujou okoukaní Genzer se Suchánkem, protože u nich se nedá smát už tuplem. Už po pár sezonách TELE TELE to nebylo ono, ale teď je to prostě bída a vrchol trapnosti, to ať se na mě kluci nezlobí. S výběrem her tak nějak problém nemám, jsou fajn. Ale dokud tenhle pořad bude okupovat tohle obsazení, dál už na to koukat nebudu a svoje hodnocení nechám na současnejch dvou hvězdičkách. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kritika je snadná, improvizace jde ztěžka.. Nemám doma na toaletě nalepený jejich plakát, ale musím konstatovat, že vulgární Suchánek a zpocený Genzer to nemají vůbec jednoduché, protože ať se nyní pustí do čehokoliv, jsou majiteli vytříbeného vkusu pro rozeznání kvalitní a povznášející televizní zábavy šmahem vysypáni do odpadu. Také bych chtěl někdy disponovat takovými promptními rozlišovacími schopnostmi, ale holt mi není souzeno.. Příjemně překvapující invenčnost O.Sokola a taky dobrá inspirace pro vymýšlení her na různé společenské seance zahalené v oparu alkoholu. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na slovenskou Partičku, kterou jsem si za poslední rok celkem oblíbil, česká verze sice nemá a asi ani mít nebude, ale po třetím díle, u kterého jsem se mimochodem dobře pobavil, zvyšuji hodnocení o jednu hvězdičku. Předem musím říct, že Michal Suchánek a Richard Genzer neumí improvizovat. Respektive neumí improvizovat na dané téma, místo toho na jevišti předvádějí své typické krávoviny. Díky tomu se jednotlivé scénky mnohdy pořádně zvrhnou. A když to neženou až do úplného extrému, tak musím přiznat, že to je poměrně zábavné, ovšem jedná se o jiný druh humoru než ve slovenské verzi. Suchoš s Geňou tedy neumí improvizovat, ale jsou alespoň vtipní, na rozdíl od Igora Chmely. Ten je takový nemastný neslaný a posadit na jeho židli místo něj požární hydrant, tak se asi nic moc nezmění. Jako nejprofesionálnější mi v českém kvartetu přijde Ondřej Sokol, v jeho případě se jedná o příjemné překvapení. Trochu mě pouze udivuje, že zde Dangl recykluje témata, která se již dříve objevila ve slovenské Partičce. Jistě, je to jen téma na papíře, herci a průběh scénky jsou úplně jiní, ale i tak by mohl být kreativnější. Česká Partička je jiná než její starší sestřička ze Slovenska, avšak není zase tak špatná a dá se u ní zasmát. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle partička je šílená a vtipná. Mistři improvizace to opravdu jsou. Když jsem včera zhlédl díl s Titanicem 2, tak to se opravdu nedalo nereagovat na jejich šílenosti, jinak než pozitivně. Sokol jako geniálně ráčkující kritik, Chmela jako nafouklá utonulá mrtvola DiCapria, co naposledy vydechla, Genzer jako Kate Winslet a Suchoš jako žralok. To se musí vidět. Jejich show pobaví opravdu skvěle, ale občas to mají přehnaně zahnané do extrému. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Pořad vznikl na základě amerického projektu Whose Line Is It Anyway (od r. 1998), od kterému museli čeští i slovenští tvůrci odkoupit práva. (ČSFD)
  • Dano Dangl vystupoval i ve slovenské verzi pořadu Partička (od r. 2009). (vojtaruzek)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno