Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct, že originálního Wipeoutu jsem viděl jenom pár dílů při různých popíjecích seancích s kámošema, občas jsem se při nich zasmál nějakému držkopádu, ale rozhodně bych ten pořad nesledoval sám od sebe pravidelně. Prostě taková svižná blbůstka. K téhle československé verzi jsem usedl taky spíš náhodou, tentokrát při dýmkové seanci, ale to je celkem fuk. Důležitý je, že to byla hrozně dlouhá nuda, která se snad ještě chtěla brát vážně. Proč tam proboha pořád museli moderátoři upozorňovat na to, jak úžasné výkony československé celebritky odvádějí, když jedna tam málem umřela stářím, druhá strachem z výšek a Brzobohatý, který se jediný snažil, si skoro zlomil palec?! Chápu, že když je to klání mezi jednotlivými národy, tak se určité fandění českému týmu musí (a má) projevit ... ale tohle bylo ve svý absolutní nesoudnosti až nechtěně vtipný. A mimo je i komentář k cizím závodníkům, totální nesmysly se z tý bedny linuly. No a ani ty překážky nejsou v téhle verzi nic extra, ve všech těch pár původních dílech, které jsem viděl, byly lepší a těžší. Palec dolu, příště to uvidím opět jen náhodou. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Soutěž z celkem vysokým potenciálem, tradičně potopena díky demenci našich komerčních televizí. Všichni moderátoři, jak čeští tak slovenští se chovají jak kdyby soutěžili pětileté děti s mentální poruchou - neustálé konejšení, povzbuzování a chválení jde na nervy po pár minutách. Diváky na tribunách štáb posbíral nevím kde, já jen doufám, že dostali alespoň zaplaceno. No a soutěžící? V dnešním díle, jako reprezentace československa : modelka padající na naprosto jakékoli překážce tak do pěti sekund - přesto jak říká Libor Bouček, stále neodolatelná, homosexuální návrhář - ne zrovna sportovní nadšenec soudě dle jeho pohybů, a jako třešnička na dortu téměř invalidní fotograf s vyvrknutým kotníkem . Opravdu radost se koukat na takové sportovní výkony. ()

Reklama

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Při natáčení Souboje národů se jaksi zapomnělo na klíčový prvek úspěchu originálního Wipeout, a tím byl humor. Ať už se jedná o různé eskapády soutěžících, rozhovory s nimi nebo perfektní komentáře moderátorů. V této československé mutaci chybí a ve výsledku je to strašná nuda, opakující se v každém díle. Proč se moderátoři chovají, jako by šlo o seriózní sportovní utkání a neustále plácají jak je kdo šikovný, bla bla bla? Snad aby někoho neurazili? Další věcí je, že se v předloze často mění tratě, celá trať a hlavně jednotlivé etapy. Zde je to pořád to stejné dokola, škoda ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Mám rada tieto adrenalínovo športové súťaže a rivalita viacerých národov je pre diváka nepochybne atraktívna. Relácii ako takej by som pokojne dala priemerné 3*, naša Československá verzia sa však postarala o značné ubratie jej kvality. Zatiaľ čo ostatné krajiny prišli podať pre svoju vlasť určitý výkon a povyberali do Wipeoutu vrcholových športovcov, atlétov a iné želiezka v ohni, my sa časť čo časť musíme pozerať na neschopné modelky, postarších hercov a to všetko za doprovodu dementných komentov Jany Hospodárovej. Nevadí, že naše "hviezdy" zaostávajú za inými národmi desiatky minút, veď hlavne, že sú vždy najkrajšie, do vody padajú s eleganciou a netreba zabudnúť minimálne 10 krát za večer zopakovať, ako na umiestnení skutočne, ale skutočne nezáleží. A prečo Československý tím??? Toto naše neustále spájanie ma už unavuje a je na čase si uvedomiť, že Česi a Slováci už dávno nie sú na jednej lodi. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Hvězdy sobě aneb musíme jít tomu štěstíčku trošku naproti. Dámy a pánové, dopadli jsme na dno! Východní blok si na nic nehrál a přijel s lidmi, kteří chtěli za vlast bojovat v adrenalinové soutěži. Naši, pod heslem sledovanosti a lepším zítřkům vstříc, vytvořili ještě s čobolákama kokot mix tým a přijeli se na férovku ztrapnit. Jejich výkony nejsou k smíchu, ale jen ubohé. Pokud si dobře vzpomínám, v časech Her bez hranic jsme soupeřili se západními státy. Vzhledem k naší filozofii se však úprku na východ nemůžu divit. Realitě neodpovídající komentář, vzájemný řitní alpinismus našich a křečovité pokusy o humor. Pokud to někomu připadá jako důvody pro pravidelné sledování, tak je na správné adrese. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama