Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem nějakou bláznivou komedii a A Few Best Man je přesně to, co jsem chtěl. Xavier Samuel má na to utáhnout celý film a spolu s ním i jeho kolegové Kris Marshall a Kevin Bishop, které znám i z dřívějška. K tomu ještě zfetovaná Olivia Newton-John a opět vtipně dementní Rebel Wilson, co víc si přát. ()

kenileja 

všechny recenze uživatele

Taková "klasická" komedie, podle takových těch předepsaných pravidel. Párkrát se zasmějete, protože provedou kraviny. Pak to bude chvilku jakoby vážné, do toho se připlete trochu lásky, trochu napětí a když to dobře smícháte s hrstkou pěkných a sympatických lidí, máte to. Škoda hloupé a nevýrazné role Rebel Wilson. ()

Reklama

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Bože to byla jízda. Po dlouhé době jsem našel komedii neamerických tvůrců u které jsem se tak šíleně bavil, že mi úsměv nezmizel ani teď, několik hodin po shlédnutí. Všechno se to od počátku tváří jako silná napodobenina Pařby ve Vegas. Tohoto dojmu se nezbavíte po celou stopáž filmu. Přesto si však ale na konci řeknete, že byl ten film vlastně něčím jiným, humor byl například o hodně syrovější, hodně podobný tomu německému. Celý příběh se jinak točí okolo nepovedené kalby a hromadě problémů okolo toho. Jak jinak! Ano, pro hromadu lidí zůstane klasikou právě Pařba ve Vegas a budou na tento film koukat skrz prsty, ale pro ty ostatní, kteří by ale chtěli zkusit něco na první pohled stejného , ale přesto úplně jiného je připravená parádní australská jízda od začátku až do konce. 85% ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pěkně svižná a hodně vtipná komedie na téma loučení se svobodou a svatba. Některé fórky jsou řádně šílené a ujeté a to je přesně to pravé ořechové, co mě na filmu bavilo. Zapletení se s drogovým dealerem, namol ožralý svědek, náročný otec nevěsty, do toho všeho beran, co sežere obrovskou dávku kokainu, rozjedou zamotaný příběh plný prekérních komických situací, které svatbu komplikují. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Kámoši k nezaplacení kteří jedou jednomu z party na svatbu do Austrálie,jenže cestou se zastaví koupit si nějaké hulení a pak všechno začne.Řada nečekaných příhod kvůli ztřeštěným kámošům málem zkazí celou svatbu.Docela vtipné a zábavné scény,hlavní atrakcí asi byla ovce která sežere na co přijde včetně koksu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama