Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě, že stopáž této "komedie" není nijak přehnaně dlouhá. Pak by sledování bylo jedině za trest. Měla jsem nutkání to několikrát vypnout. Takže jsem jen čekala jak to celé dopadne. Nejsem ta správná cílovka, na kterou je tento film zaměřen. Jednou bohatě stačilo. Stejně si večer nebudu pamatovat, co jsem to vlastně viděla. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

21 and Over je podobný bordel ako Projekt X. Miles Teller si zahral tu aj tam a rovnaká porcia chľastu, dievčat s mini sukňami a sprostých teenegerov je aj tu. Jediné v čom je rozdiel je príbeh, ktorý je tu jasné lepší a zaujímavejší aj keď sa nejedná o nič zložité. Pokial máte radi ten štýl, tak rozhodne odporúčam, srandy je to v celku dosť a príbeh tiež ponúka zaujímavé momenty, ktoré občas prekvapia. 70% - 3* ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tohle se nikdy nestalo....... Inspirace trilogií o "Pařbě" je na místě a využitá v mnoha momentech. Ale jsem zvědav, co a jak nového bude v opilosti použito a jak se s tím tvůrci vypořádají. CITÁT - Dobře, jdeme, ale jen na jedno pivo......... Nechutné chcací a blicí scény ubírají příběhu jednu hvězdu a to bez okolků. CITÁT - Všechno bude dobrý, jen ho odtáhneme domů.......no jo, ale kde to jsme?.........kde bydlíš,......Doma!!........ Cameron Diaz je Hispánka? Moc se mi líbila ve Shreckovi......... Hudba mi nesedla, ale pár dobrých momentů se tu dá najít. Například bizon nebo Náčelník. Normální průměr. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda řeknu vám, že se občas někdy taky napiju a někdy to dokonce i přeženu, ale tady před kluky klobouk dolů. Během noci vyžerou neskutečné množství alkoholu a jsou úplně v pohodě. Docela rád bych se kouknul na zoubek co to vlastně měli a kolik voltů to mělo. Když jim svěřený Číňan je absolutně na plech, že chčije po lidech. Film je přehnanej a určitě není vtipnej. Akorát divák čeká na to jak to celé dobře dopadne. Jeden si najde holku, druhý dělá bordel a třetí začne znovu studovat. PS: Druhý film za sebou, kde Asiat mluví stejně a vlastně se i chová stejně. Je to jen náhoda, nebo Chau a Jeff Chang jsou vlastně zcela stejné postavy? ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)

Reklama

Reklama