Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doufám, že opravdu poslední. První dvě Stonožky jsou výborné a já si je s gustem užil. Trojka je ovšem propad do hlubin. Horor? Ani na okamžik. První polovina s uřvaným D.Laserem (jak báječně hrál v jedničce!) je trapné céčko, druhá polovina, nebo spíše poslední čtvrtina s uřvaným Laserem je komedie. Jednu hvězdu si zaslouží pár světlých momentů - kastrace, operace, příprava materiálu na housenku a několik krvavých výstřelů. To je fakt málo! Přitom vězeňská stonožka vypadala jako zajímavý nápad, kam až lze dojít. Kdyby Laser neječel a nedělal kašpara, nýbrž vystupoval chladně a mrazivě, pak bych hodnocení rozhodně zvednul. A Roberts se slizkým úsměvem, co proplouvá filmem, výsledek též moc nevylepšil. Místo kontroverzní akce se divák dočká jen vodopádu vulgarismů....fakt škoda. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Každý režisér má určite sen mať vlastnú trilógiu, lenže Tom Six asi nepochopil sám seba čo chce vlastne natočiť. Kým prvá stonožka bola originálna, druhá nepríjemne nechutná tá tretia bola úplne mimo všetkého. Komická? To by som sa musel smiať, ale bolo mi trápne hlavne z postavy Dietera Lasera aka dozorcu Bossa. Jeho neustály urevaný hlas mi pílil uši a fakt som rozmýšľal ,že to po dvadsiatich minútach vypnem. Tom Six sa mi sprotivil a jeho typické reklamy na predchádzajúce dve stonožky sú len trápnym marketingovým ťahom pre divákov, ktorý nedajbože tieto "skvosty" ešte nevideli. Slabých 15%. ()

Reklama

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Pre začiatok som vedela do čoho asi idem o to väčšie bolo moje ani nie tak zdesenie lež skôr nemilé prekvapenie,že po ľudskej stonožke nebolo skoro celú tú dlhú dobu ani chýru ani slichu,až sa objaví niekde skoro v samotnom závere a v daleko prijateľnejšej forme než bolo z predchádzajúcich dielov známe.Sú veci,ktoré si za peniaze nekúpite a potom sú veci,ktoré jakživ nemali uzrieť svetlo sveta.Jednou z tých vecí je toto nechutné,odponé a zvrátené divadlo,ktoré nie je určené pre ľudí zo slabším nervovým systémom-jedným slovom hnus (!) ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

A takto to dopadá, když se zcela podprůměrný hororový tvůrce opije pomíjivou slávou a s hlavou zastrčenou hluboko ve své vlastní prd*li (asi po vzoru postav svých filmů) recykluje neustále dokonale jeden a ten samý nápad, tentokrát v nesnesitelně uřvané trapné sebeparodii. Pro koho kromě sebe Tom Six tenhle díl natočil? Fanoušci prvních dvou dílů s očekáváním vidění ještě větších prasáren a vyhrocenějšího gore, než bylo ve dvojce, budou nutně zklamáni na celé čáře - trojka totiž obojí naprosto postrádá. A co víc, je to nuda. Naprostá většina přemrštěné stopáže je věnována velmi hlasitým kreacím Dietera Lasera a mně bylo studno něco takového sledovat. Zatímco Lidská stonožka 2 byla nevyhnutelným vyústěním toho, co fanoušci chtěli po jedničce, trojka je jen nikým nechtěná režisérova exhibice s opravdu mizivými kvalitami. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Tome, Tome. Pobavil jsi mě. Svým způsobem samozřejmě. Lidská stonožka se mi stala osudnou, a to tak, že jsem díky ní poznala svou spřízněnou duši. Tři roky jsme spolu čekali na třetí díl, který... no... který je jiný. Což je fajn, protože koho by bavilo koukat na to samý? Jsem ráda, že se každý díl stylizuje do jiný podoby, a tak si každý může najít to svoje. Samozřejmě bych tomu mohla vyčíst tisíc věcí, od uřvanosti filmu až po kolikrát fekální a debilní humor, ale nemůžu si pomoct, dneska mi to prostě sedlo a nějakým divným způsobem pobavilo. Co se dá dělat, holt jsem nevkusný člověk. Takže ještě jednou, díky Tome za tuhle skvělou trilogii, ačkoliv do srdce se mi zapíší pouze první dva díly. Třeba se ještě v budoucnu dočkáme celovečeráku Lidský housenky... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Jedná se o nejdelší díl trilogie The Human Centipede. (LUKICKK)
  • Film bol zakázaný v Nemecku, Írsku, Malajzii a vo Filipínach. (Ffcvc)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama