Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 256
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 256

Recenze (95)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to zase jiná show než jsou ty americká, je hravá, lehce dětinská s typickým britským humorem, nesmím zapomenout na to, že je taky skvělá. U Grahama sedí hosté vedle sebe, přičemž se doplňují, to nemusí vždy sednout, vesměs se to ale daří. Jediný problém mám když si posadí na svůj gauč nějakého pravého Brita, kterému nerozumím ani pozdrav. ()

audrey.ley 

všechny recenze uživatele

Na většinu talk show se dívám jedině když je hostem někdo, kdo mě zajímá. U Grahama Nortona je to jiné a nevynechám jediný díl. Norton si své hosty nevolá po jednom jako pan doktor, ale má je tam hezky všechny pohromadě, takže můžou na sebe v průběhu celého pořadu kdykoli reagovat, tudíž to nevypadá jako klasický rozhovor, ale jako příjemný, nenucený pokec přátel či kolegů. ()

Reklama

TheRoller 

všechny recenze uživatele

Norton je veľakrát na facku, ale jeho grimasy, úvodné glosovanie a predstavovanie hosťov (najmä hercov) naozaj stoja za to. Páči sa mi aj účasť hosťov, ktorí nie sú svetoznámi, ale perfektne doplňujú atmosféru a keďže sú to väčšinou Briti, až neuveriteľne hláškujú a na 120% využitý "situačný humor" tu naberá nový rozmer. Všetko ide prirodzene a "z reflexu", vidno, že v tých ľuďoch to je. Zrnko pamätných rozhovorov, pri ktorých som sa ohromne bavil: Interview krááásnej Carey Mulligan, do ktorého sa zapojil aj jej otec a Ed Byrne alias ten, od ktorého Johnny Depp okopčil look, to neskutočne zabíjal na každom kroku; rozhovor s Noelom Gallagherom a jeho reakcia na to, či pozná prítomných hercov, Butler na Wonderwall: "That's my song man." a Noel: "No no no I think that's MY song." + historka so CIA; časť s Paul McCartneym, Natie Portman a veľmi vtipným Jamesom Cordenom; Keira Knightley aj v časti s Kennethom Branaghom a Lee Mackom aj v pomerne novej s perfektným Samuel L. Jacksonom a tak ďalej a tak ďalej... Jednoducho skvelé! ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Nejlepší "chat show", jakou jsem kdy viděla. Zhlédla jsem všechny díly, některé i víckrát. Naprosto skvěle koncipovaná show, ve které se doplňují méně i více známé celebrity. Graham je vynikající moderátor, miluji jeho hlášky, grimasy a ten jeho smích... no luxusní. Kam se hrabou trapné amícké talk show. ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Graham Norton je vynikajúci hostiteľ, hostia sú z top showbizu, okrem vtipne ladených rozhovorov pozvaní herci predstavujú svoje aktuálne filmy, kapely hrajú skladby z najnovších albumov a tak máte prehľad o tom, čo sa v komerčnom svete momentálne kuchtí. Je to show o pár levelov vyššie, ako väčšina bežných talk show, ale to bude zrejme dané ich rozdielnym konceptom. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama