Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (188)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ó maličko lepší než první díl a v jádru nic co by dospělého diváka dokázalo nas.at,nebo urazit.Kdyby mi bylo tak do 10 let,bylo by to určitě lepší,ale i tak jsem se nenudil a jak jsem již psal u jedničky,velký průser se nekoná a oba díly jsou o třídu,ne-li dvě jinde,než hrané zprznění Garfielda...50% ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Už od raného dětství tyhle modré potvory nějak nemusím. Možná, protože jsou furt tak veselí. Nicméně, první film mi přišel docela příjemný a oddychový. Kouknout na dvojku byl ale ohromný omyl. Humor ještě z-infaltilněl, efekty se ještě zhoršily, děj zdebilnil a herci se zhoršily. Nevím, co jsem si myslel. ,,Kouknu na to, jednička se mi stěží líbila a seriál nesnáším. Pro jistotu si o tom něco přečtu. Hmmm, píšou tu, že to je horší než jednička. Tak to musím vidět!". Ano, takhle to opravdu vypadalo a nedivím se výsledku. Dětem prosím ne a vám už vůbec! Tohle rozhodně není zábava pro celou rodinu!!! ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Šmolkovia to je pre mňa neodmysliteľne jeden veľký kult detstva. Celovečerným animovaným filmom som sa zámerne vyhýbal ale nakoniec i ma aj tak dobehli. Z atmosféry pôvodného seriálu sa na toto nenalepilo zhola nič. Čo ma strašne mrzí. Pre deti samozrejme pekná rozprávka ale pre nás spomínajúcich bieda. ()

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem tragédie. Nemluvím o ději, ale o reklamách a dnešní době, neuvěřitelné, co do těch dětí hustí. Původní šmouly jsem měla vždycky ráda, ale tohle už je přehnaný. Moc se tlačí na pilu, pro laciné vtipy, které se stejně nedaří a děti nemají šanci je pochopit. Navíc je stopáž pro malého diváka, na kterého je film zaměřen, příliš dlouhá. Už v tom, vidím jen ubohý americký humor. Pro mě zklamání. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl, ale pořád koukatelné. Bohužel nepatřím do cílové skupiny diváků, takže nedovedu patřičně ocenit infantilní humor. Musím však uznat, že Azariův Gargamel byl opět bezchybný a hlášky s La Hůlkou nebo hrátky s tabletem byly pádným důvodem pro úsměv. Pokud se však děti přenesou přes parádní vizuální zpracování a zamyslí se alespoň na chvíli nad hlavní myšlenkou, pak bude smysl filmu splněn. 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)
  • Sofía Vergara si v cameu zopakovala svoju rolu Odile Anjelou, ale jej scéna bola nakoniec vystrihnutá. (misterz)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje ještě jedna scéna s Gargamelem. (Will_X)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno