Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická CGI cinematic řežba z Japonska, kde skupina žoldáků bojuje proti vesmírným broukům na vesmírné lodi. Dějově je to velmi jednoduché, ale potěší fajn vizuál, ikdyž je potřeba brát v potaz, že film je 12 let starý, takže je to spíš PS2-PS3 grafika než PS 5, je to Erko, takže všechny slečny přítomné se ukážou nahé a z vojáků stříká i slušná porce krve, z brouků naopak sliz. Prostředí vesmírné lodi je správně klaustrofobní  a atmosféra je podobná Alienovi.Škoda, že tu není více potvor a je to celé omezeno jen na brouky a královnu, po nějakém čase to začne být lehce repetitivní, ale moc takových filmů nevzniká ( což se divím, že takové filmy ještě nechodí do kin), takže tu 4 nakonec napálím. 70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kéž by se hraná pokračování geniální jedničky vezla ve stejném duchu.Solidní animáč,který vypadá opravdu dobře,příběhově navazuje na první díl,takže se dočkáte Johnyho Rica,kapitánky Ibanézové i nacistického vědce Carla Jenkinse.Duch jedničky je zachován co se týče klasické bojové hudby při výstupech Johnyho,drsných hlášek,roztrhaných mariňáků a slušném počtu digitálních koziček ( ty malovaný holky sou snad ještě hezčí než živý ) .Problém je,že je to pořád jen animáč,takže se člověk prostě nemůže vcítit do té brutální akce a přestřelky vás začnou normálně nudit a já se spíš bavil příběhem.Kéž by se sehnal rozpočet aspoň na 75 míčů a natočilo se regulérní pokračování Invaze,se všemi starými známými. 60%. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Se toho museli chytnout v Japonsku, aby to konečně za něco stálo. Je tam prakticky vše (až na ironické propagandistické reklamy). Samozřejmě máme zpět i všechny hlavní postavy (Rico nám prodělal několik výrazných šrámů - celkem škoda, toho skoku. Chtěl jsem vědět víc. :)) a atmosféra si zahrává s mixem Aliens a Event Horizon. A funguje to jako celek celkem slušně. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem ve víc. Ať už v případě béčkového příběhu plného nesmyslů, tak co se týče akce a postav. Střílení hopsajících brouků působilo neživě a "papírově", přičemž drsní vojáci padali hloupě v počtu jak mouchy, ale se mnou to ani nehlo, protože zosobňovali jen prázdné šablony, které jsem od sebe sotva rozeznal. A byla to škoda, designově i animačně (u lidí a lodí) se jednalo o moc hezkou podívanou (zejména tedy na těch pár přitažlivých nahotinek ;-)). 5/10 ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoce hodnocené čtyři hvězdy!!!!! Myslím, že to mohlo býti o malinko lepší, ale opravdu né o moc. Jsem fanouškem původní Hvězdné pěchoty a pokračování jsem také viděl. Takže jsem si tento animák vskutku užil. Stále to mě působilo jako nějaká hra. Celá pěchota se skládala z naprosto skvělých charakterů a každý dostal svůj aspoň malý prostor se ukázat. Docela mě překvapila vysoká úmrtnost pěchoty, ale nehrálo si to na nějaké americké happyendy, což je vlastně dobře. Kdyby vznikl nějaký prequelový seriál k tomuto filmu, byl bych určitě nadšen a s chutí bych se na to podíval!!!! Víc takových věcí do budoucna!!!!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama