Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Niet čo dodať všetko vystrielala "HollyW" ,fakt to trafila...A dal som tomu ešte šancu a ejhle skutočne to nie je až tak zlé. Koncept bláznivy sa čiastočne podaril.Výhodou tohto seriálu je to, že sa tento seriál nehrá na umenie. Je to proste tak trochu strelené, ale prečo vlastne nie? Na rozdiel od katastrof (Gympl,Ententýky,Obchoďák) sú tu aspoň slušne vybraný herci. A vlastne sa to dá pozerať ... ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Nebudu to prodlužovat. Klasický humor za každou cenu, který je alfou a omegou podobných kousků už delší dobu. Postavy jak ze zvláštní školy (hyperaktivní ředitel, vypatlaný tělocvikář, dějepisář v kostýmech a o zbytku nemluvě, i když jediná sympatická postava byl pro mně po celou dobu překvapivě zrovna školník, který působil nejvíc nenásilným dojmem toho, že do seriálu opravdu patří). Zápletka jak z Policejní akademie III. Trocha toho sexuálního napětí a jeden buzík, aby se neřeklo. Scénář je napřesdržku a je tu jen aby lepil všechny "vtípky" dohromady. Jinak u scény s nebem jsem málem zavíral oči, aby mi náhodou nehrozila slepota, popř. jiný psychický šok. Sám se divím kde jsem tu jednu hvězdu ušmudlal (asi za herecké obsazení), složené z celkem sympatických i oblíbených (Langmajer) herců, kteří se tu bohužel jen nebetyčně ztrapní... Možná kouknu ještě na jeden díl a pak to definitivně pošlu do kytek. Zážitek ze sledování byl vážně otřesný! PS: Málem bych zapomněl. Co ta "hudba"?! To byl takový problém si k tomu paskvilu něco vlastního načmárat a nervat nám uši 100 let ohranými vykopávkami? Grrr ()

Reklama

Lovin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se sešla skvělá parta lidí a vytvořili skvělou podivanou. Nechápu tady to nízké hodnocení. Náhodou , odpočinkové vtipné proč tomu nedat šanci za mě plná palba baví mě to moc . Jo a Pardubice je jenom předměstí Hradce :-)))Výborná záležitost. Hrozně nechápu dementy jako je LUKICKK kteří jednotlivé epizody vůbec neviděli a dají si tu práci každou označit odpadem a ještě komentářem. Nebo pokud se jim to tak nelíbí proč na to vůbec koukají? ()

Lucas005 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi pouze 5 epizod, abych tomuhle veledílu daroval odpad. Tento typ seriálu by měl obsahovat kvalitní humor, ten je však na bodu mrazu. Do dnes jsem ani nepochopil cílovku. Herecké výkony jsou na poměry českých seriálů průměrné, i přesto jsem se u některých scén chytal za hlavu. Jo a doporučení pro autory: vyměňte grafika intra. Úvod seriálu mi připomíná moje staré PowerPoint prezentace skřížené s Evou a Vaškem. ()

Havran007 

všechny recenze uživatele

No, zas taková hrůza to není, i když sledovat děj, tak z toho asi budu magor. Líbí se mi to jako řada scének, které herci hrají naplno. Žádné oddechové pasáže o ničem jako v ostatních českých seriálech. Něco jako Televarieté. Odpovídá tomu i délka. Je to stručné a zatím vtipné. Možná, že to později přehodnotím. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Bob Klepl ztvárnění své postavy stylizoval po vzoru Homera Simpsona. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Scenáristka Tereza Dusová s režisérem již spolupracovala na seriálu TV Prima Přešlapy (od r. 2009). [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama