Reklama

Reklama

Mi mefahed mezeev hara

  • Izrael מי מפחד מהזאב הרע (více)
Trailer 1

Série brutálních vražd nezletilých dívek svede dohromady tři muže: otce poslední oběti toužícího po pomstě, policejního detektiva operujícího mimo zákon a hlavního podezřelého - učitele, který byl zatčen a následně propuštěn kvůli policejní chybě. (fullrose16)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Další film, který měl obrovský potenciál, ale byl totálně posrán. Teda alespoň podle mě, vůbec se mi to nelíbilo a tak trochu mě to obešlo. Jediný pozitivum je to krásný pomučeníčko letlampou, lámání prstíčků a tak dále, jenže to je tak všechno. Já čekal hlášky a brutální černou komedii. Zaznamenal jsem za celou dobu jeden vtip u kterého jsem se zasmál, jinak to bylo spíše nudný, než abych se do filmu zažral. K tomu to vykrádá ostatní filmy a většinu scén a celej ten nápad jsem už někde viděl, prostě nuda, která si nezaslouží být v červených číslech. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Inšpektor izraelskej polície, detektív Mickey je poverený vyšetrovaním brutálnych vrážd malých dievčat. Potom ako sa na internete objaví kompromitujúce video z "mučenia" podozrivého páchateľa, prepustia ho zo zboru. On je však presvedčený, že ten koho pokladá za vraha, je práve učiteľ náboženstva z miestnej školy. A nie len on! Sarkastický thriller, so solídnou zápletkou, ktorý miestami dostatočne pobavil. Čo sa hororových prvkov týka, nie je ich priveľa. V podstate skoro žiadne. Záverečné rozuzlenie síce potešilo, no zároveň akosi nepostačilo. Inak musím dodať, že ma zaujali herecké výkony. Na tento druh snímku, skutočne veľmi vhodné, charizmatické ksichty. Napriek tomu, že sa o horor nejedná, spokojnosť - 60%. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Kdo dneska pomáhá starým lidem?!“ Trefná otázka…Měl jsem trochu strach z toho slibovaného, no, řekněme „tvrdšího“ humoru, zároveň mě tím film ale hodně lákal. Nakonec převládá přece jen spokojenost. Ten humor tam je. A místy poměrně důmyslný a brutálně zábavný. Ale dost často také na hraně až za ní, někdy se ještě pobavíte, jindy už vám do smíchu moc nebude (film není pro širokou diváckou obec). Režisérské duo si hodně dovolí (v téhle podobě by to za velkou louží opravdu neprošlo), ale přitom jejich cynismus není hloupý ani samoúčelný. Zároveň se jim daří udržovat solidní tempo a napětí. A na diváka čeká pár morálních dilemat…ostatně, s kým v tomhle filmu se dá sympatizovat bez připomínek? Na to si už ale každý musí odpovědět sám. Škoda jen, že po Mickiho telefonátu to nabere kurs, který se mi vůbec nezdál, zlomyslně otevřený závěr tuhle nepříjemnou pachuť spravil bohužel jen z části. Přesto, podtrženo a sečteno, slušné 4*. „Pořád žiješ s rodiči, co?“ - „Rodiče jsou mrtví.“ - „Myslel jsem, že zabíjíš jenom děti…“ ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Je hodně vidět, že tvůrci mají nakoukané a zjevně i dost oblíbené tarantinovky a coenovky, což už je samo o sobě dost sympatické. Navíc jsou tu v některých pasážích opravdu hodně dobré fóry („cena se ti bude líbit – je to tu totiž obklopené arabskými vesnicemi") a ten celkový balanc černohumorných hlášek s pár docela drsnými scénami až pozoruhodně funguje. Je taky nezbytné poznamenat, že se tvůrcům téměř po celou dobu daří udržovat solidní napětí a ten jejich brutální cynismus je nejen setsakra odvážný, ale místy až třeskutě vtipný. Bezpochyby je to tak trošku úlet, ale nakonec až nad očekávání dobrej. [75%] ()

BoredSeal odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíckrát omletý děj, který uhodnete po 20 minutách. Podezřelý z vraždy nebo únosu dítěte unesený rodinným příslušníkem, k tomu sekunduje někdo, kdo by mohl mít pochyby, mučení, podezřelý odolává, mezitím přijde nějaká další postava, co má dodat naději na vysvobození podezřelého (ale stále ještě možná nevinného), pak přijde moment, kdy si máme být jisti, že je podezřelý nevinný nebo vinný a pak přijde v závěru pointa přesného opaku. Tady navíc máte prvky dementního humoru, aby vás nepovedený klon unudil a otrávil k smrti. Nedávno jsme tady měli krimi Prisoners, kde bylo klišé trochu naroubováno pestřejším nevyzpytatelnějším dějem a dobrými herci, tak proč se otravovat s tímhle izraelským klonem. Ztráta času, torture porno už je dlouho mrtvej žánr, vážení. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama