Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

Huguette 

všechny recenze uživatele

Zvonilku a její příběhy prostě miluju, vždycky se mi líbilo to "kutilkovské" řešení...ale už u minulého dílu jsem si sama pro sebe musela dovysvětlovat nějaké scény, abych byla stále spokojena s tím kutilkovstvím a ne jenom naivními kouzly...a tady už mi trochu vadilo, že jsem nezaregistrovala, proč jí ten pirát rozuměl (to už mohla Zvonilce rozumět i ta malá hočička), jakto, že pak z lodi sypaly vílí prach, když ho předtím vysypali do moře při převrácení lodi...a co se stalo s tím krokodýlkem, který nevím, nevím, jak by to dával v moři.... v tomto díle bylo více rozporů. Právě proto, že vždycky všechno do sebe zapadalo, jsem měla ráda první díly Zvonilky.....tak, a teď si přijdu hloupě, takhle tu rozebírat Zvonilku, ale což, každý nemůže sledovat pořád Felliniho s Bergmanem, že? =D ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že si to neustále udržuje tu správnou pohádkovost, jako předcházející díly - prostě přeslazený příběh pro děti, ale ostatní taky neurazí jako správná pohodovka. Člověk se sem tam zasměje a samozřejmě tikající krokodýl je nejlepší :D :D. Je vidět, že se to hodně začíná přibližovat příběhem k tomu Petrovi Panovi, kdy zde můžeme konečně vidět začátek určitého nejmenovaného kapitána. Jako obvykle je zde i zajímavý soundtrack a animace je radost pohledět. Samozřejmě nejlepší je kouzelný konec na tom hřišti. Navíc se tu člověk dočká i nějaké te akce, která není vůbec kýčovitá. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Grafické spracovanie ako obyčajne veľmi pekné, príbehovo to však bolo narozdiel od predchádzajúcich častí trocha slabšie. Možno to je aj tým, že tu chýbalo nejaké výraznejšie detské poučenie a hudobný doprovod nebol tak chytľavý. Aj dievčatám sa táto časť páčila asi najmenej zo všetkých. 60/100 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okah, tohle je překvapivě fajn sympatická podívaná, na to, že se jedná o kdovíkolikátý díl video série, která na kinotrh leze tak maximálně v rusákii, Ázerbájdžánu, Mali a ... Ehm, v Čechách.. Co mě asi překvapilo nejvíc je fakt, že přestože rozpočet musí být solidně přiškrcený, počítačová animace vypadá dobře (a když to říkám já, který jinak 3D modely v animácích bez rozpočtů hranic státního dluhu Řecka ze srdce nesnáším, tak už to znamená, že to vážně nepůsobí špatně). A kdo by to byl čuchal, ona i ta banda postpubertálních poletuch nakonec nepůsobí tak otravně. A kdyby to bylo víc laděný do fantasy a mělo to propracovanější příběh, klidně bych vrhal bulvou po dalších dílech. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zda to bylo zapříčiněno vyčerpáním všech čtyř ročních období, nesympatickým prostředím pirátů, a nebo jen snahou napodobit tuctové (leč výdělečné) animované ptákoviny pro dnešní prcky, ale tohle už není Zvonilka! Vílí kouzlo vyprchalo, a jindy tak působivá atmosféra nestála za nic. Hodně se tu sází na vlezlé písničky, xichtíky a laciné vtípky (počínaje Cinkem s Bublou, kteří mají k dementním vtipálkům potenciál už od začátku, ale zvládali se držet), což děti jednou vydrží a příště přijde zas nová splácanina. Než tohle, radši už žádná Zvonilka! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama