Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

amna 

všechny recenze uživatele

kdyby mi bylo cca pět let, tak je to za jasné 4. teď je mi o dvacet víc a pocitově je to tak za dvě hvězdy. tak to hezky zprůměrujeme na tři. holčičky budou nadšené, rodiče už asi o dost méně - ke konci jsem měla co dělat, abych neusnula. dávám plusové body za závěrečnou scénu s Hookem a za krokodýla, jinak.... nic moc. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pro dívky předškolního věku momentálně jedna z největších srdcovek. Třpytivé a skrz naskrz pozitivní Zvonilce to v kině sluší i tentokrát, takže dospělý doprovod neusne. Milá animace a rytmické songy potěší, nekomplikovaný příběh odsýpá, postavičky jsou sympatické a malé divačky se tak budou vrtět blahem. Když už se objeví nějaká dramatická situace, tvůrci z ní rychle vybruslí, aby to dívky v kinosále unesly. A možná právě to se mi na Zvonilce líbí. Dokáže si diváka získat (především) pozitivní energií, které z těchhle milých vílích slečen srší. Stačí několik dobře míněných experimentů, které se ne úplně povedou, a z vílího ostrova je chaos na druhou. Slečna, která za pohromou stojí, ztrácí post strážkyně vílího prachu, naštve se a o nějakou dobu později už kope na straně pirátů, pro které ukradne zdroj prachu, aby se staly nejmocnějšími piráty široko daleko. Zvonilka a její juchající kamarádky to tak samozřejmě nenechají. Bum bác, nápad následuje jiný, líbivá písnička, nějaké to ponaučení, bum bác. Toť vše. V sérii přibylo na akčnosti, to rozhodně. Vzniká i víc konfliktů (prohození magických schopností nicméně potěší). Kvalitu to nijak nesráží. A to se počítá. ()

Reklama

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Opět skvělá zábava. Příběh se nese jako obvykle ve stejném stylu - víla způsobí průšvih a po celý zbytek filmu ho napravuje. Ovšem tentokrát to nebyl průšvih Tinkerbell, ale sexy Zariny. Pirátské prostředí bylo super a pirátská písnička je vysoce nakažlivá. :-) A ta zápletka s prohozením schopností dokonale pobavila. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že si to neustále udržuje tu správnou pohádkovost, jako předcházející díly - prostě přeslazený příběh pro děti, ale ostatní taky neurazí jako správná pohodovka. Člověk se sem tam zasměje a samozřejmě tikající krokodýl je nejlepší :D :D. Je vidět, že se to hodně začíná přibližovat příběhem k tomu Petrovi Panovi, kdy zde můžeme konečně vidět začátek určitého nejmenovaného kapitána. Jako obvykle je zde i zajímavý soundtrack a animace je radost pohledět. Samozřejmě nejlepší je kouzelný konec na tom hřišti. Navíc se tu člověk dočká i nějaké te akce, která není vůbec kýčovitá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Grafické spracovanie ako obyčajne veľmi pekné, príbehovo to však bolo narozdiel od predchádzajúcich častí trocha slabšie. Možno to je aj tým, že tu chýbalo nejaké výraznejšie detské poučenie a hudobný doprovod nebol tak chytľavý. Aj dievčatám sa táto časť páčila asi najmenej zo všetkých. 60/100 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama