Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 5
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 5

Recenze (331)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí třetí série jsem se rozhodl okomentovat seriál i jako celek. Jde o velkolepou podívanou, které scházejí kvalitní herecké výkony, jakýkoliv scénář a režie. Celá tato záležitost na mě působí jako jedna velká a nepodařená improvizace, což je škoda, protože původní nápad rozhodně nebyl špatný, jenže pak evidentně přestal chodit do práce scénárista a už to jelo. Hercům se nedá v žádném případě upřít snaha, naopak je jí tam tolik, že místy přechází až do křeče. Dalšími záležitostmi, kterých je jednoduše příliš mnoho, jsou patos, heroické pózy a prohlášení a motivační promluvy, kvůli kterým často utichnou i nejzuřivější boje, aby se později znovu rozhořely plnou silou. Na druhou stranu uznávám, že se člověk dozví i věci netušené, jako příklad uvedu, že je možné v primitivních podmínkách se základním nářadím a s použitím trosek z kosmické stanice vybudovat hermetickou místnost za 20 minut. Nejtrapnější postava:Octavia. Nejotravnější postava:kancléř/prorok Jahahááá. Závěrem bych rád dodal,že nejsem zuřivým odpůrcem CW,například seriál iZombie si užívám. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tuctový seriál od CW, který se zaměřuje na mladé lidi v nehostinném prostředí. U těchto typu seriálů je největší problém asi vykreslit charaktery postav. To se zde moc nepovedlo a chování se tu hodně rychle mění, snaží se tvářit hrdinsky a celej děj je moc průhlednej. Herecké obsazení mě vůbec nebavilo a jediná Octavia mi trochu přirostla k srdci i když to nepochybně byla tak trochu kráva. Sice jsem tu vypsal převážně negativa, ale na seriál se koukat dá a poslední díl první série mě docela dost bavil. Jsem rád, že jsem od toho nic moc nečekal a bohužel taky nic moc nedostal. Pro mě moc naivní a jak jsem zmiňoval tuctový. Po první sérii ukončuju. 45% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ja tomu můžu dát s čistým svědomím 4 hvězdy už po sedmi dílech, protože tenhle postapo scifi/fantasy LOST má něco do sebe, tenhle žánr si myslím, že ještě není tak úplně ohranej a aby se mi to zalíbilo už po téměř 2 dílech se málokdy stává. Dole teenageři, nahoře starší vedení, na svý si můžou přijít všichni + spousta otázek a záhad, který to klidně na 3 řady natáhnout můžou. Přijemně překvapenej. 2.sérieZvedám na 5 absolutně. Druhá řada toho nabídla tolik a takovej progress. Jednotlivý skupiny, všechny ty neshody o nadvládu, akce a pořád tam maj scénáristi prostor pro další vymejšlení. Hlavně aby jim to ještě vydrželo chvíli. Viz Jaha a jeho město světel. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Fascinujúca a nebezpečná vec v jednom, to sa nevidí každý deň. KILL OR BE KILLED - to je, oč tu běží. A to čo má byť? Asi 5 najväčších strachov ľudstva v jednom seriáli. Je návykový a zaujímavý, to áno. Lenže prečo točiť niečo tak deprimujúce, násilné a načo si zahrávať s pudovým strachom divákov? V realite človek zažije až príliš negatívnych emócií na to, aby bolo správne mu ich servírovať aj na obrazovke. Qui bono? Po 30. dieloch mám toho už dosť. ()

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Jasné vole, skupinka sto mladých pártylidiček dojde po 97 letech na zem a jeden z nich se prohlásí za vedoucího a všeci tupě následují. Okay, neřeknu kdyby jeho chování a rozhodnutí zaváněli po kvalitní strategii, přímočarosti, upřímnosti a podobně. Ale ne! Ale NE! On si sere do huby 24/7, jmenuje se jak kretén (Bellamy, ti jebe?) a chce chránit svou sestru. Nejhorší je, že v tomto seriálu, chce každý každého chránit kurva...a víte co z té ochrany vzešlo? Na konci první série je ze stovky tak sotva padesátka. Inu, kvalitní to vůdce, chránil jak lusk. Ty vole, jesti mi někdo řekne, že něco udělal, protože mě chtěl ochránit, tak normálně zešílím a urvu si hlavu! Ne prostě!!! A hlavní hrdinka..no to je kapitola sama o sobě. Blondýnka, modré oči, bílá barva pleti - typický árijec, HITLERjugend ti jebe. A kdo umře mezi prvníma? No černoch přeceeee, jasnéééé vole. A aby ho ponížili ještě víc, tak ho zabije malá holka..no jasná páka vole. A kdo z celé stovky umí s technikou? No kdo asi...japonec vole Toshiba. Kdo jiný že....v piči prostě. Ale kolem a kolem, docela dobrej seriál. 75 % PeS: Nazi hlavní hrdinka je super, když se ji ve větru pohupují přednosti, to vždy slavím. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • V epizodě zazní píseň „Hymn“ od Joela Portera. (Duoscop)
  • Prístroj, ktorý našli strážnici v aute, hral melódiu známej skladby "Carol of the Bell". (metal.storm)

Reklama

Reklama