Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ja vlastne isto neviem, či to autor myslel, ako to vyznelo. Na satiru seba sama (náznaky boli, doslovný asi len jeden) príliš nejasné. A práve preto to pôsobí ako obyčajná romantická komédia - presne tá, ku ktorej má Evans napísať scenár - pôsobí tak viac, ako keby nás zatiahla do vlastného vtipu. A keby aj, je to kontraproduktívne. Až k vrcholu, totálne neprirodzenej scénke v reštaurácií. Ten scenár, klišé, škatuľka, ten tam proste je, jedno v akom význame, pokazil sľubne začatý príbeh, čo vedel trafiť do pocitov. Zo začiatočných 80% až k priemeru, len preto, že ľudia sú tu z papiera a potrebujú svoj happy end. Tri a pol ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí této romantiky mi přijde, že si Chris Evans, jako představitel Kapitána Ameriky, začal zřejmě myslet, že si nyní ve světě filmu může dovolit asi naprosto cokolliv. No nevím, nevím. Mě tedy tento jeho snímek zas až tolik neoslovil, celý mi to přišlo strašně předvídatelný, dost naivní, bez nějakého výraznějšího tempa, zápletkou se tedy tvůrci snažili být co nejoriginálnější, ovšem ve výsledku se jim to vůbec nedařilo a závěrečné, happyendové finále pak nestojí ani za řeč, to zase byla jednou scénáristická zoufalost první třídy. Co se postav a jejich představitelů týče, všichni na mě působili až nepříjemně ležérním, intošským způsobem, chemie a jiskření mezi ústředním „skoro“ párem pak též zas až tolik nefungovali a prakticky nikdo ze zúčastněných tu na sebe nevzal ani tu zodpovědnost za jakoukoliv výraznost, všichni se jen hromadně ztrácejí za kupu přechytralých žvástů o různých podobách lásky, o funkčnosti vztahů a vlastně i životě jako takovém. Tato romantická komedie se zkrátka na první pohled zdá být skutečně jinou, nápaditější a netuctově zpracovanou podívanou, já z ní místo emocí ale vycítil jen chladný kalkul, bez nasazení a bez upřímnosti. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Náhodne som to objavil keď to dávali v telke, už som si myslel, že Chris hraje len toho kapitána a pozrime sa, medzi tými Avengermi si stihol odskočiť aj k takejto menej známej a nenápadnej komédii. Trošku romantickej. Hlavne teda v závere, ktorý je asi najväčšie klišé a mínus filmu, ale celkovo to bola príjemná zábava, kde film ponúkol aj niekoľko zaujímavých scén, Evans je sympaťák a s Michelle Monaghan im to celkom klapalo. 70% - 3* ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velmi vlažné i přes zajímavé prvky (kreslená část) a lehce osobité zpracování. Jenže mít v komedii pouze tři opravdu zábavné momenty je pramálo. Co víc, obsadit ke Chrisovi totálně nevýraznou a o dost staře vypadající Michelle Monoghan, nebyl z mého pohledu vůbec dobrý tah. K němu pořádnou šťabajznu, aby se na to vydrželo dívat i pánské pohlaví. ()

Marrdaa odpad!

všechny recenze uživatele

Při tomhle počtu herců je náhoda, když si jeden předem nepřečte scénář a odkývne. Dva už jsou statistická anomálie a když si ho nepřečte nikdo, tak už mě napadá jen, že Reardon musí umět kouřit jak Lisa Ann nebo herce platí v jachtách. Joo jo demence celýho scénáře je sice srovnatelná s nadprůměrným seriálem TV Noha, ale poměr očekávání a toho co se k vám dostane je propastný. Momentálně mě nenapadá nic, čím horším jsem promrhal čas (a že ho mám spoustu). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Já (Chris Evans) je scenárista, který má napsat scénář pro Matthewa Morrisona a Ashley Tisdale. Chris Evans a Ashley Tisdale se spolu objevili v roce 2009 na focení pro Vanity Fair, které rekonstruovalo scény z West Side Story (1961) – Chris Evans hrál Riffa a Ashley Tisdale byla jeho partnerkou na plese v tělocvičně. (Johnny.ARN)
  • V celém filmu se ve slunečních brýlích postav odráží filmový štáb anebo zelené plátno. (Johnny.ARN)
  • Na konci filmu je vidět, jak Já (Chris Evans) stepuje. Jeho matka vlastnila taneční studio a naučila Evanse stepovat. V rozhovorech přiznal, že to dělá, když je nervózní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama