Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemůžu být tvůj kamarád, nenechám si změnit pohlaví, rozhodně nechci umřít ve vesmíru ani jít do kláštera." Taky si myslím, že tohle jsou všechny možnosti, když to v lásce drhne. Jenže tady to nedrhne, vztah funguje a hlavní hrdina je tak trochu křen. Jenže neskutečně zábavnej křen. Já bych se taky chtěl umět ze všeho tak skvěle vykecat jako on a navíc bych chtěl umět o něco líp uhýbat direktům od slečen, paní a jejich manželů. Chápu, že nemůžu mít všechno, ale členem skupiny střílejících spisovatelů bych se stal rád. Mě to s nimi zkrátka bavilo a těch otázek k zamyšlení, co mi to přineslo. Třeba tu, jestli je Terminátor romantičtější než Duch. Nebo tu, jestli se správná holka do života pozná podle toho, že se s ní dá pokecat o opičím znásilnění a žabích orgiích. Budu se nad tím muset zamyslet. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velmi vlažné i přes zajímavé prvky (kreslená část) a lehce osobité zpracování. Jenže mít v komedii pouze tři opravdu zábavné momenty je pramálo. Co víc, obsadit ke Chrisovi totálně nevýraznou a o dost staře vypadající Michelle Monoghan, nebyl z mého pohledu vůbec dobrý tah. K němu pořádnou šťabajznu, aby se na to vydrželo dívat i pánské pohlaví. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí této romantiky mi přijde, že si Chris Evans, jako představitel Kapitána Ameriky, začal zřejmě myslet, že si nyní ve světě filmu může dovolit asi naprosto cokolliv. No nevím, nevím. Mě tedy tento jeho snímek zas až tolik neoslovil, celý mi to přišlo strašně předvídatelný, dost naivní, bez nějakého výraznějšího tempa, zápletkou se tedy tvůrci snažili být co nejoriginálnější, ovšem ve výsledku se jim to vůbec nedařilo a závěrečné, happyendové finále pak nestojí ani za řeč, to zase byla jednou scénáristická zoufalost první třídy. Co se postav a jejich představitelů týče, všichni na mě působili až nepříjemně ležérním, intošským způsobem, chemie a jiskření mezi ústředním „skoro“ párem pak též zas až tolik nefungovali a prakticky nikdo ze zúčastněných tu na sebe nevzal ani tu zodpovědnost za jakoukoliv výraznost, všichni se jen hromadně ztrácejí za kupu přechytralých žvástů o různých podobách lásky, o funkčnosti vztahů a vlastně i životě jako takovém. Tato romantická komedie se zkrátka na první pohled zdá být skutečně jinou, nápaditější a netuctově zpracovanou podívanou, já z ní místo emocí ale vycítil jen chladný kalkul, bez nasazení a bez upřímnosti. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Z hlediska příběhu a schématu standardní rom-com, nicméně osobně mi vůbec neseděla forma vyprávění. Ty odbočky do hlavy fantazírujícího Evanse mi prostě nepřišly vtipné, navíc snímek pak ztrácel i tu trochu dynamiky, co mohl nabídnout. Kdyby tam nehrála dvojice Evans & Monaghan, tak by o to nikdo ani nezavadil. 4/10! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi párem je. Je to asi určeno spíše pro ženské publikum ("kdyby cítila půlku toho co já, tak vybuchne"). Dialogy jsou odposlouchané z reality a nejsou hloupé, ale působí únavně kavárensky jako kdyby je autor scénáře napsal za jednu noc. K tomu občas trousí spisovatel moudra odposlouchaná z časopisecké rubriky psychologická poradna ("o ženy se musí bojovat"). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Na konci filmu je vidět, jak Já (Chris Evans) stepuje. Jeho matka vlastnila taneční studio a naučila Evanse stepovat. V rozhovorech přiznal, že to dělá, když je nervózní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama