Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Radim Kraviec alias Káčko se vyznačuje vysokou inteligencí a talentem pro dokonalý podvod. Kde jiní sahají po zbrani, on využívá lsti a armády právníků i monstrózního kapitálu. Mrknutím oka okrádá stát o miliardy korun. Je si ale dobře vědom hranice, kterou nesmí překročit. Tou hranicí je fyzická eliminace kohokoliv ze svého okolí. Díky kontaktům na politické scéně chystá Kraviec triumfální majstrštyk - ovládnutí ČEPRA, společnosti kontrolující veškeré zásoby pohonných hmot v republice. Když to vyjde, bude to „obchod" století. Káčka nečekaně zradí jeho pravá ruka, Albánec Dardan Cirkel, který spolupracuje s hospodářskou kriminálkou. Nemožné se stává skutečností. Nepolapitelný tunelář Káčko končí ve vazbě, státu jsou zachráněny miliardy korun. Zatím... Protřelý Kraviec se díky šikovným právnickým kličkám dostává velmi rychle na svobodu. Jeho opatrnost a chladně kalkulující mysl nenávratně mizí. Rozjíždí nelítostnou mašinerii pomsty. Káčko překračuje pomyslnou hranici od finančního zločince k nelítostnému řezníkovi... Gangster Ka zkoumá mechanismus organizovaného zločinu, vnáší světlo do šesti miliardového tunelu a snaží se objektivně ukázat zrod skutečného gangstera. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce, kdy se rejža Pachl v mnohém poučil z toho, co bylo na obtíž u televizního Cirkusu Bukowski, v první řadě tu omezil voice overy na snesitelnou mez a vlastně jsou funkční. Bohužel je tu ale jalová práce s vedlejšíma postavama, kdy je z nich jenom sestava pár jednorozměrných figurek a žádná z nich nemá doma v obýváku vycpaného jednorožce, což je značná škoda. Ovšem největší mínus je, že evidentně nefunguje jako samostatný film, jednak je jasné, že tu u něj druhý, africký přílepek, druhak tu vlastně není žádné nosné vyprávění, ale jen sbírka různých střípků, byť dobře natočených. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Měla jsem velká očekávání, nakonec jsem se dost často nudila. Čermák dobrý, ale jinak bramboračka s dotykovýma telefonama na konci devadesátých let, aneb jebat na detaily, neb divák je beztak blbec,hlavně aby to bylo celé takové moderní, vizuálně atraktivní a hrozně filmově in. Kdo je kdo mi úplně unikalo, nestíhala jsem se orientovat, ale o to vlastně ani nešlo, ve finále jsem měla pocit, že tvůrci vehementně potřebují prodat tu legendu o tom, kterak český žralok ojebal mocipána. Já to snad ani vědět nechci, mi je pak z těch idiotů podplacenejch na blití, když si uvědomím, že stačí jeden takhle vychcanej Babinskej, pár set tisíc v obálce a celá poslanecká sněmovna skáče, jak zmrd píská. ()

Reklama

vteco 

všechny recenze uživatele

Upovídaná česká Gangster Ka se tváří poměrně vážně a úderným způsobem představuje kauzu Krejčíř. Musím uznat, že se jí to překvapivě docela daří a nenechává diváka ani na chvíli nějak výrazně vydechnout. Hlavní postava v podobě "Káčka" se v roli Hynka Čermáka opravdu podařila a z kamery téměř nesleze. Škoda jen přeplácaného scénáře a hlavně vedlejších postav, které kvůli nedostatku času a prostoru nemají šanci nějak zaujmout. [65%] | Kino - Prom. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Do polovice filmu, resp. do presunu do väzenského prostredia takmer nepozerateľné, až teda na výnimku Vlastiny Svátkovej. Potom sa ako tak rozbehne až to začne byť celkom zaujímavé. Stagnuje to na priemernom scenári a niektorých chabých hereckých výkonoch. Najprv som chcel hodnotiť v porovnaní s americkými gangsterkami, ktoré mám v obľube, ale nedá sa to. Je nutné prihliadnuť na prostredie, v ktorom sa natáčalo a kde sa aj dej odohráva. Tieto naše miestne mafiánske pomery to zobrazilo celkom trefne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V tomhle státě je takovej bordel, že nikdo ani netuší, co kdo komu krade." Jméno Krejčíř jsem poprvé zaslechl až při jeho legendárním "odchodu" z vily a od té doby se nestačím divit, kde ten člověk neustále bere drzost a peníze. Díky Káčkovi to už vím, ale nevím, co s tím mám dělat. Já totiž penězi v zásadě pohrdám, ale tady se pohybujeme ve sférách, ve kterých milion už zdaleka nemá svoje kouzlo, charakter člověka se pozná podle typu auta a každej se dá uplatit. Káčko si zasouváním milionů do správnejch kapes vydláždil cestu k miliardám a já si to s ním užíval. Může za to zejména skvělej Hynek Čermák, kterej dal Káčkovi to, co ve skutečnosti nemá - lidskej rozměr. Nyní doufám v to, že se mé zájmy nikdy nestřetnou s nějakým Káčkovým klonem, že si Káčko v JAR odsedí zbytek života a že druhej díl bude stejně výživnej jako tento. ()

Galerie (127)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se také v JAR a v ČR, konkrétně ve vazební věznici Hradec Králové, v obcích Vonoklasy, Nižbor, Mukařov, v hotelech Prague a Expo. (M.B)
  • Všechny zahraniční scény byly natočeny na Kanárských ostrovech. (zbyshek)

Související novinky

14. ročník Duhové kuličky ocenil Gangster Ku

14. ročník Duhové kuličky ocenil Gangster Ku

02.06.2016

Ve dnech 30. a 31. května, obohatila program Zlín Film Festivalu 14. ročník konference o filmovém marketingu Duhová kulička. V rámci konference byla také oceněna nejlepší marketingová kampaň k filmu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno