Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (215)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i přesto,že ani Ferrell ani Hart nepatří mezi moje oblíbence a Get Hard jde v pár momentech zbytečně přes hranu (jak je dobrým zvykem soudobé komedie),musím uznat,že mě tenhle kousek hodně mile překvapil a pobavil asi nejvíc od Interview.Nějaké to klišátko by se sice našlo (natvrdlý běloch,ukecaný černoch),ale v tomhle případě to s klidným srdcem přehlédnu.Na letní večer ideální kousek...70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to taková klasická současná komedie. Celkem dobrý nápad, hodně ksichtění se a přehrávání, což se v případě Ferrella a Harta v podstatě vyžaduje, a nakonec jen takové neuspokojivé sblížení obou postav. Ten potenciál, který zde byl, mi jednoznačně přijde nevyužit, což je podle mě docela pořádný problém. Humorné je to opravdu jen málo. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Komediální příběh, kde si to spolu střihli Will Ferrell a Kevin Hart, se veze na typických etudách mezi bílými a černými a byť se nejedná o nic mimořádného, snaží se ještě z námětu vymáčknout co sedá. Bílý jde do vězení a černý ho připravuje na nejhorší. Oba ukecaní, oba plní ideálů. Byť je po dějové stránce v popředí všeho zájmu Kevin Hart, pozornost na sebe strhává především Will Ferrell. Zábava se drží velmi přísně na uzdě, takže do velmi bláznivé komedie, či dokonce sitcomu, to vůbec nepadá. Bez tzv. fekálního humoru se to však bohužel přesto neobešlo. Co se týče generace diváků, každý si tu najde něco co ho rozesměje, ale i to, co ho znechutí. Každopádně na pobavení snímek stačí, i když celkově zrovna nepatří mezi ty nejpovedenější. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tieto blbiny fakt môžem. Hart a Ferrell v najlepšej kondícií. Kopec WTF vtipov a super chémia medzi Mayom a Chocolate. Plus do toho pekné sexi prádielko Alison Brie a niekoľko klišoidných dejových zvratov. V zásade nič svetoborné, ale má to presne toľko dementnosti a nadhľadu koľko stačí na to aby som to hneď hodil do kolónky Guilty pleasure spolu s väčšinou Ferrellových filmov. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Takhle zklamaný jsem byl naposled, když jsem musel odmítnout nákup nějakého menu v McDonald´s kvůli mé dietě. Ty pičo, jak já jsem se na to menu těšil, slintal, natřásal, skandoval název toho menu ale prostě ne, jdeme do formy, žádné sračky si do těla nebudeme pouštět. Ah, kéž bych si tuhle sračku taky nepustil k tělu. Kombinace Ferrel a Hart zní slibně, jelikož minimálně ten Ferrell v posledních letech moc nezklamal ale tady? Ježiši, scény tu prostě nefungují. Divák se nemá nad čím nadchnout, protože tam není nic, co by již neviděl a skrze ten suchý, nesmyslný humor, který je nám předhazován, to taky nejde. Komedie jako žánr tady tedy hodně padá na dno. Co to zabíjí nejvíce? Logika. Tvůrci absolutně serou na nějaké racionálně postavené scény. Ne, uděláme si to po svém, dáme tam pár gagů, ať se blbečci zasmějou a na konci vykouzlíme jednu "akční" scénu s happy konečníkem. Co je nejhorší? Že ty kurvy na tak zpackané práci ještě vydělávají těžké love.. To je ta největší ironie. Nedělám to často, nerad zrovna tohle kritizuji ale vzhledem k tomu, jak moc jsem se na to těšil a jak moc jsem se u toho zklamal, tomu musím dát jenom jednu hvězdu. Na tohle se jistě již nikdy nepodívám. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama