Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na Kuchařovou se sice docela hezky dívá, ale né když hraje. Jako herečka totiž často poleno. Takovej problém sice někdy mají i vystudovaní herci, ale to je jedno. Vypadá to, že i ona chce překročit svůj stín, stejně jako hrdinka tohoto filmu, ale moc jí to holt nejde. Příběh je to docela normální a koukatelnej, i když moc reálnej ne. Najdou se tam ale světly chvilky, třeba scény s Mádlem nebo Vladykou. Jinak ale lehce zapomenutelnej kousek, kterej myslim nikomu chybět nebude. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neherečka Taťána Kuchařová hrála lépe než všichni ostatní a Adrianu Jastrabanovi by role usedlého univerzitního profesora celkem sedla, jenomže Jiřímu Mádlovi úspěšného hokejistu zkrátka uvěřit nelze - ani blbého úspěšného hokejistu ne. Scénář Správnýho dresu je naprostá katastrofa. Chce být satirický a dloubat snad do všeho, co člověka napadne při přečtení libovolných novin, ovšem nejde mu to a akorát se zdá, že Petru Kolečkovi lékaři omylem amputovali smysl pro humor a on teď prostě nemá rád hokejisty, ženy, profesory, televizní soutěže a soutěžící, hokejové fanoušky, Rusy i Němce... A o tom všem napsal tento nesmírně dlouhý, nudný a tupý film, "komedii" bez jediného vtipu. Fuj. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Když pominu úsměvnou představu drobounkého Mádla jako hokejisty, tak úvod ještě ušel, bavil jak právě Mádl, tak třeba i Matonoha, do prdele to ale začlo z nějakýho důvodu jít přesně od příchodu Kuchařový (která mimochodem nehrála blbě) na přednášku Jastrabana. Kolečko to jako scénárista pálí vo 106, to je fakt, ale kvantita už brutálně ubíjí kvalitu. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Teda fakt hruza kam sa ceska kinematografia vydala, jednak su tu plane Posledni Plavky, Gympl, potom Hrebejkove "nadhery" ako Zakazane Uvolneni, Vieweghove umelohmotne bordele, co sa nedaju citat ani pozerat , Troskove Babovredy a teraz este aj tato ubohost. Madl je herecky na presdrzku a nic sa tam dohromady nedeje. Hruza, kam az moja /stale viac -menej/ mylovana ceska kinematografia dokazala spadnut, az na uplne dno zumpy, smutne : 0 % ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film, který se na jednu stranu tváří, jak boří stereotypy, aby je na tu druhou nejen nemilosrdně zneužíval, ale ještě se tvářil, jaká je to vlastně sranda. Na druhou stranu máme ty Vánoce a pánové si zjevně také zaslouží nějakou tu pohádku. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč bych jinak měla sledovat docenta andragogiky středního věku, jak balí Kuchařovou na kecy o askriptivním statutu. Očividně je to ten diamant zahrabaný pod kupou hnoje, který si zaslouží skončit s jedinou ženou ze sektoru manželek hokejistů, která má dostačující mozkovou kapacitu na to, aby se s ní nenudil, ale aby nehrozilo, že ho někdy předčí. (A mezitím se s ní může pochlubit všem svým filďáckým kámošům.) Proč by jinak Kuchařová měla bažit po chlapovi, který nedokáže zaplatit alimenty a trpitelsky spí se svými studentkami, si nedokážu vysvětlit. Zjevně je to také součástí mnou nepochopené humorné stránky filmu. Správnej dres je zkrátka špatný. Hodně. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)

Reklama

Reklama