Reklama

Reklama

Nikdy nejsme sami

  • angličtina We Are Never Alone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten ale miluje striptérku. Ta však čeká na otce svého dítěte, který sedí v nedaleké base, kde pracuje náš bachař. Drama o současné době a lidech, kteří jsou obětmi i strůjci jejích běsů. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

mira007 

všechny recenze uživatele

Milostný netrojuhelník prodavačka Vlasáková, pasák skvělý Godla a striptérka Doudová táhnou tento film. Přestřelené charaktery ultrahypochondra Rodena a zapšklého nacionalistu Miroslava Hanuše bavily chvíli, ale pak se opakovaly. Ikdyž ta postava Hanuše byla hodně na zamyšlenou s ohledem na současnou společnost. PS: Dal bych čtyři hvězdy, ale za scénu, kdy Roden táhá vlastní hovno a zkoumá ho musím jednu hvězdu srazit. Sorry, tohle do filmu nepatří. Já kvůli tomu málem ten film ani nezačal koukat. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Odvaha. Rozporuplnost. Roden exceluje tak silně, že si až budete říkat, proč tak přehrává. Vlasáková je přesná a ačkoliv mi pro její motivy nestačí "vysvětlení", že cokoliv je lepší než to co má doma, dá se její příběh zkousnout. Když už si říkáte, že postavičky včetně bachaře jsou poměrně čitelné, buch, řacha, režisér přitlačí na pilu. Starej se kácí, mladej se věší, panímáma hulí cikánský péro a Roden se z toho začne chovat normálně. Než jeho novej kámoš vytáhne z kastlíku legálně nedrženej kvér. Budto to budete považovat za totální ztrátu času, anebo se vám to bude líbit. Já byl v šoku. Viděno navíckrát, protože jsem usínal, schválně si to představte. Střih, Roden jde po cestě s Hanušem. Střih. Vlasáková roztahuje tlustýmu cikánovi. Střih, teď ji pidluje Hanuš (nezdálo se mi to?). Střih. Vyjde rána a mladej letí do lesa. Jo a Zdeněk Godla není dobrej herec. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Jde o jakýsi antický nadreálný svět, kde jsou lidé vyšinutější, náhody samozřejmější, řeč tezovitější a dějové oblouky (přičemž kam směřují, je jasné zhruba od poloviny) vám narážejí do obličeje na každém kroku. Je to trochu impozantní a hodně chtěné. Místy legrační. Hodně to vypovídá, ale nevím o čem. Bojím se, že se trochu projevuje, že Václav není s prostředím, o němž vypráví, úplně propojený. A bohužel při natolik zvýšené panoptikálnosti se pohybuje tak trochu v uncanny valley. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Cesta ven bola pre mňa príjemným prekvapením a Václavovo obsadenie Klaudie Dudovej objav roka či skôr päťročnice. Škoda, že ju v tomto kvázi šokantnom filme nevyužil viac. Áno, je to čiernohumorná sranda, občas zamrazí, ale ako mozaikovitý príbeh v konkurencii podobných bračekov zo zahraničia sa Nikdy nejsme sami zadýchava. Proste to nie je tak precízne prepojené a koniec sa akoby šiel do stratena. Nehovorím, že je snáď zlý, ale od katarzie sme ďaleko. No a pri jednej z úvodných scén som práve náhodou jedol čokoládový puding, domyslite si pri ktorej. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nevím, co viděli ostatní, v mých očích je Václavův film něčím, co by se dalo přirovnat k přehnaně dlouhému studentskému filmu. Dementně vyhrocené situace, dementně vykalkulované náhody, celková stavba scénáře na úrovni někoho, kdo nikdy nic nenapsal a rozhodl se vytvořit scénář drsně propletených lidských osudů. Pakliže to je kritika a parodie, nechápu, proč se bere tak smrtelně vážně. Nemluvě o skvostných přechodech mezi černobílým a barevným, směšném přehrávání většiny herců a takřka nulové práci s nějakým prostorem. 2/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Senicích. (SONY_)

Související novinky

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

27.05.2016

Road-Movie, film vypovídající o současné generaci mladých lidí, jejich dezorientaci, absenci vlastního názoru a nespokojenosti s vlastním životem, se bude promítat exkluzivně v Kině Pilotů od 26… (více)

23. Dny evropského filmu

23. Dny evropského filmu

02.04.2016

Dny evropského filmu jsou jediným festivalem v České republice zaměřeným výhradně na evropské filmy. Hlavní přehlídka proběhne v Praze ve dnech 7. - 14. 4. (kina Lucerna, Světozor a Royal) a v Brně… (více)

Reklama

Reklama