Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak dobrou komedii jsem opravdu dlouho neviděl! Proto dávám 5 hvězd. Většinou mě komedie až tak neberou, ale když je komedie z roku 2000-2010, z USA a k tomu je to ten typ sra*ka komedie, tak bývá sakra povedená, ale tohle je rok 2016 a to jsem opravdu nečekal. Velmi milé překvapení! Myslel jsem si, že takové komedie vymřely, ale pořád ještě žijou! Melissa McCarthy je opravdu fajn a vtipná herečka. Snad pořád jsem se musel smát! Prostě Boží! Sice se tu objeví to klišé, že se rozhádají a pak se dají do kupy, ale to klišé není, kvůli přerušovaným dobrým vtipům, naštěstí. Jsem rád, že je zde její typickej českej dabing, který na komedii přidává. VYHODNOCENÍ: ŽÁDNÁ LESBÁRNA ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je zásadová, panovačná, drsná, sebereflexní. To je Michelle Darner, obchodní magnátka jdoucí za svým cílem bez ohledu na nikoho a na nic i za cenu podvodu. Energická komedie ryze v americkém stylu plná vtipných scének, parodií a drsných hlášek. Ano, tohle zřejmě někdo nevydýchá. Michelle je jako uragán a dá se říci že kde se objeví, tam tráva neroste. Ale má výsledky, což samozřejmě vždy někoho rozhodí. Příběh vypadá podivně, ale dává mnoho životních lekcí. Syrový sarkasmus tu na diváka útočí každým coulem a tak než se mnohý divák otrká, takřka se vtom bez skrupulí ztratí. Melissa McCarthy svoji roli pojala v plné síle až nejeden žasne, kolik energie v ní je. Americký koncept tohoto humoru je pro českého diváka krapet těžkopádný, ale holt se nejedná o film dle režie Zdeňka Trošky. ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, poslední dobou se na nás z Hollywoodu řinou samé nedodělané komedie. Opět tu máme takový nedodělek - místy je to celkem povedené a zasmějete se, ale jindy je to naopak přehnané nebo prostě nefungující a kazí to výsledný dojem, což je škoda. Zpracování a herecké výkony jsou bez problémů, takže další průměr, ale už to začíná omrzovat, 3* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pán Falcone, tak toto bolo naozaj dosť chabé - či už dejový rámec, postavy alebo aj samotný humor, ktorý mal byť v podstate zrejme najväčšou prednosťou celého filmu. Predchádzajúci film Spy ma celkom bavil (aj zasmiať sa na tom dalo pomerne dosť), takže v prípade The Boss som dosť sklamaný. Bolo tu síce zopár dobrých hlášok, nad ktorými sa dalo pousmiať, ale globálne nič extra. Sebecká postava Michelle ma vôbec nebavila, zato Claire v podaní Kristen Bell, to bolo už o inom. Ale celkovo som čakal oveľa viac, ale tak aspoň na 2* to bolo. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se další TVŮRČÍ spolupráce manželského páru Falcone-McCarthy bál, přestože trailer sliboval výrazné zlepšení od jejich první trapné tragické Tammy. Je to celkem svěží a svižná komedie, která se nepřekvapivě celá motá kolem Melissy, ale tu já mám rád, takže mi to nevadí. Není to nic vyjímečného, ale upřímně jsem se bavil i zasmál a nebýt té klasické moralizující části možná je Boss ještě lepší. Každopádně vtipná dobře natočená komedie. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu (Illinois) a v Georgii na místech Atlanta, Clayton State University v Morrow a na Agnes Scott College na 141 E. College Avenue v Decatur. Natáčet se začalo v březnu 2015. (noelcoward73)

Reklama

Reklama