Reklama

Reklama

Tomboy: Příběh pomsty

  • USA The Assignment (více)
Trailer

VOD (1)

Když se nájemný vrah pobere a zjistí, že prodělal operativní změnu pohlaví, začne hledat lékaře, který operaci provedl. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Toto že natočil Walter Hill? Tak to snáď nie. Nie, že by nebol svoju kariéru totálne zabil už 19 rokov dozadu pri Supernove, ale tu dosiahol asi svoju skutočne tvorivé dno. Na papieri možno hlavná myšlienka znela fajn, ale v skutočnosti to bola katastrofa. Ani zúčastnení tomu moc nepomohli. Strach a hrôza. Najlepšia vec na celom filme je asi len jeho plagát. Nedávam odpad čisto len z úcty k všetkým zúčastneným, ktoré stále aspoň trošku ešte niečo znamenajú, alebo v minulosti znamenali. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Generický thriller s neotrelou zápletkou, ktorej potenciál zostal nevyužitý. Akcia skratkovitá a nezaujímavá. Michelle Rodriguez typovo skvele obsadená, ale to je asi tak všetko. Inak je to čistá straight-to-video šmíra, vhodná ako záplata do nočného vysielania káblovky. Dve veci upomínajú na filmársky jazyk Waltera Hilla: titulok "A Lone Wolf film" a komiksovo štylizované prestrihy á la obnovená verzia Warriors. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Z dílčích prvků čiší potenciál, ale Walter Hill se bohužel ve svém vlastním námětu a scénáři ztratil v několika časových rovinách a vypravěčích. Celému počinu také nepomáhá snaha o komiksový rámec, která na rozdíl od režisérské verze kultovních "Warriors" tady vůbec nefunguje a jen vytváří další nechtěně zcizující element. Na akci se pořádně dostalo vlastně jen v jedné scéně, která dá připomenout, že Hill kdysi býval pokračovatelem Peckinpaha. Paradoxně by onen námět mohl fungovat prostoru minisérie, kde by postavy i ambiciózní teze v jádru snímku o genderu a pohlaví dostaly víc prostoru a mohlo by to být doprovázeno vícero akčními pasážemi. Napěchován do stopáže standardní videobrakovky představuje "The Assignment" bohužel blouznivý nesourodý mišmaš nedotažených elementů a nevyužitého skvostného hereckého ansámblu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tento smínek je naprosto ukázkovým případem promrhaného potenciálu. Skvělý a neotřelý nápad, slušné herecké obsazení a výsledk absolutně na houby. Nudné, bez jakékoliv gradace, atmosféra jak ve frontě na nový řidičák, dialogy zoufalé a akce pomálu. Přitom by se z toho dalo vytřískat mnohem více. V tomto případě jsem opravdu dosti zklamaná. za mne jedna a půl hvězdy, tedy 30% max. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ok, taká, ina komiksovka. Skôr svet Johna Wicka a Sin City. Verzia Rodrigez ako muža vyzerala však tak katastrofalne, že to sa už horšie nedalo spraviť. Potom keď tam chvíľu behala holá, to bolo fajn. Je to vypointované, neustále sa niečo deje, väčšinou teda zbesilé vrazdenie. Výhoda je hlavne minutáž a jednoduchosť akčných scén, kde sa nechcel zjavne nikto hrať na super OP nesmrtelného killera a nedávať jednotky na hlavu. Nemôžem povedať, že som sa bavil, ale nešklbal som si kotlety. Je to pozeratelné. 3 z 5 ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama