Reklama

Reklama

Profesionální MMA zápasník Wes Baylor bojuje v ringu se svým kamarádem Jonnym Sutherlandem, přičemž Jonny v tomto zápase po sérii Wesových úderů umírá. Baylor je zdrcený ze smrti kamaráda a odjíždí do Thajska. O šest měsíců později ho stále pronásleduje Jonnova smrt, ale živí se jako zápasník v ilegálních zápasech. Po jednom z nich kontaktuje Baylora muž jménem Aldrich, který mu nabízí milion dolarů, pokud se zúčastní jednorázového zápasu v Myanmaru. Baylor souhlasí. Po příjezdu na místo ho ale čeká překvapení, protože se stává obětí smrtícího lovu, který Aldrich organizuje běžně. Baylor dostane pouze láhev s vodou a opasek, který, aniž by o tom věděl, má uvnitř ukrytý GPS lokátor. Lovci, kteří mají Baylora ulovit, jsou Sofie, toreador Esparto, vývojář her Landon, Maduka, Jacob Texas Zimmling, Zimlingův syn Tobias, Aldrichova pravá ruka Madden a Aldrich sám. Baylor má dvě minuty na to, aby zmizel někde v džungli. Začíná tedy krutý boj o život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Robert Knepper sice není Lence Henriksen, ale role padouchů mu jdou a byl zcela správnou volbou. Van Dammea nemohl nahradit nikdo jiný než Adkins a jeho plus je, že nemá dlouhé mastné vlasy. Kdyby scénář tak strašně nevykrádal první díl a co nevykradl, tak nezmrvil, tak by to snad šlo. K tomu zdatnějšího režiséra a hurá. Mám slabost pro Mitru, ale to co tu předváděla bylo fakt děsný. A akce? nebylo jí moc a to co bylo nebylo moc dobře natočený. Snad jen Adkinsovo kopání do lidí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Béčko ako vyšité, čo je škoda. Aj keď to nejakú väčšiu spojitosť s prvým filmom nemá a evidentne sa druhý diel chce zviesť iba na názve filmu, myslim si, že to mohlo byť aj lepšie. Za prvým dielom to zaostáva v každom smere. A keď je príbeh v podstate rovnaký, chýba mu spád, udernosť a dobre finále. To isté platí aj o postavách. Záporaci nula bodov, taký Henriksen bol o dosť výraznejší a čo sa týka Adkinsa tak ten ide v Žan Klódových šlapajach, pár filmov už spolu natočili a aj keď vie robiť rovnako dobre štvoritého odpichnutého kamzíka ako Žán, chýba mu trošku viac charizmy a lepšie herectvo. Chýbajú tu aj štýlové scény, ale Reiné nie je taký akčný mág ako Woo. Ako jednohùbka fajn, jedno pozretie vám neublíżi. 50% - 2* ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Na filmu je vidět obrovská snaha se přiblížit prvnímu filmu. Roel Reiné dokonce i kopíruje fetiš režiséra prvního filmu - holubice - aby navodil stejný dojem. Osobně jsem rád že se Scott Adkins vrátil k tomu co mu jde nejlépe. Nehraje druhé housle, nepokouší se hrát, ale prostě mlátí všechny okolo. Tak je to v pořádku. Za velmi mazaných považuji prvních 20 minut filmu. Normálně by to do děje zařadit nešlo, ale takhle si mohou fanoušci užít zápasení dosytosti. Pak přijdou na scénu profláklé seriálové tváře = navodí se dojem lepší společnosti. Pak už jen hodinku pobíhání po pralese (nebo kde) a ultra debilní závěr (ten mě doslova dožral). Možná je to tím, že jsem čekal katastrofu. Možná je to tím, že film opravdu nostalgicky pomrkává po filmech mého dětství. Každopádně pohoršen nejsem. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, zda má smysl něco psát. Takto promrhanou příležitost na zábavný béčko jsem dlouho neviděl. Nadějný obsazení, značka, lokace.... Adkins se rvát umí, to víme, Knepper určitě má xicht záporáka jako málokdo, ale jako totální bastard zůstal nevyužitej. Ne končím ten koment nechám na půl cesty, stejně jako tvůrci film.... 40 procent ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ono to má svoje chyby, jasné že hej. Úvodná zápletka je už v piči, záverečný most tiež veľa logiky nepobral. Ale má to aj pekné momenty ako súboje, kopy, bloky, behanie džunglou, motorky spravené lepšie jak tanky a hlavne Adkinsa, ktorý dvíha nohu trošku menej ako mám rád, ale je to dobre natočené, priehľadné a dynamické. Popri tom aj ten orientačný beh je zaujímavý. Nepríde to ako úplná lacnota z Ázie, ale dalo by sa ešte popracovať. Hlavná zápletka nie je úplná novinka, ale dokáže prekvapiť a zaujať. Tempo svižné, nenudí. Pri dialógoch by jeden plakal, ale tak nejaká boliestka musí byť. A Robko ako záporák úplne zapasoval. Za mňa silné 3 z 5 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v Thajsku. Mjanmarsko, kde sa odohrávala väčšina filmu, filmári nenavštívili. (MikaelSVK)
  • Při honičce na motorkách nemá Wes Baylor (Scott Adkins) na očích ochranné brýle. Ale při výbuchu střely z motorky je ve zpomaleném záběru vidět, že Wes brýle má. (Mydlivoj)
  • Ve filmu nalezneme několik scén s bílou holubicí. Je to symbol, který odkazuje na styl Johna Woo, režiséra prvního dílu. (Yardak)

Reklama

Reklama