Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl? Pche.... I tenhle díl byl za pět. Nevím, ale čím dál víc zjišťuju, že s touhle režií bych se dokázal dívat snad i na dětství Mikeovi prababičky nebo já nevím.. Prostě pro mě top seriál. Snad se to v posledních dílech nezvrtne. Ale pochybuju. Přeju si, aby Stranger things nikdy neskončily.. :-( ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč?! Toto je evidentně bonusový díl určený pro zaryté fandy (taky bych si jej pustil a rád, ale až po zkouknutí celé řady), ale zařadit jej jako plnohodnotný sedmý díl série? Je natočen v jiném rytmu a zásadně zpomalil (=zastavil) všechny ostatní dějové linky. Tento formát se mi vůbec nezamlouvá, snad to bylo naposled... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa rozhodli nakrútiť niečo absolútne odlišné čo doposiaľ a riskovali tým rozdelenie publika na dva tábory, čo sa aj stalo. Mňa táto odbočka, ktorá sa sústreďuje na Jane a jej ďalší osud, pretože sa ocitá na križovatke, sadla. Celý čas sa to tvárilo, že nás čaká veľkolepé finále v meste, ale záver ma naopak príjemne prekvapil akýmsi ráznym utnutím. Som zvedavý, či sa k sestre ešte niekedy vrátime. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: El zisťuje, že nie je na svete sama. Prevedenie: Partička miestnych vyvrheľov nijako neohúri. Zvláštne schopnosti už sú o niečom inom. Sestru mohla hrať trocha sympatickejšia herečka. Pocity: Nechápe! Príbeh maximálne graduje a všetci sú vo vytržení a oni zrazu dajú takýto sequel, ktorý nemá nijaký význam pre príbeh. Ale to nie je to najhoršie ale stráca sa aj nostalgická atmosféra a poberáme sa komerčným smerom modernej scifi. Jednoducho nechápem význam vzniku tejto časti. 32% ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Jane najde skrze nejrůznější složky svoji sestru, Osmičku. Obě dvě k sobě hned najdou přátelskou cestu. Je to však mnohem složitější, než si ona sama dokáže představit. Osmička se rozhodla vydat svojí vlastní cestou. Vzala si k sobě odpadlíky, vyvrhelce, a snaží se Zlé lidi zabíjet i přes zákon. Bez milosti. Příliš se ponořila do své temné stránky. To samé se snaží udělat i s Jane. Ta zpočátku neví, co má dělat, její naivita ji však přivede do dost ošemetné situace. Využije svůj vztek, jak jí její sestra radila, a stane se silnější. Změní si vizáž, a začne s ní spolupracovat. I když zaváhá, zdá se nakonec, že se stala jednou z nich. Avšak poté k ní doplynou vzpomínky jejich starých kamarádů. Jsou v nebezpečí. Jedenáctka má před sebou těžké rozhodnutí. Zůstane se sestrou, která je jako ona a s níž si ve všem rozumí, či půjde za kamarády, kteří ji sice chybí, ale s nimiž je všechno mnohem těžší? 100 procent. Děj směřoval úplně jinou cestou, ale líbil se mi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama