Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (65)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Původně byly trochu obavy jak dopadne seriál podle filmů, zvlášť po hodně slabé předělávce Rush Hour. Naštěstí tady se vše povedlo. Obsazení je výborné, oba herci v hlavní roli jsou perfektní. Riggs není takový blázen jako byl v podání Mela, ale zase je to trochu reálnější a díky vysvětlení jeho minulosti to člověk pochopí, proč je takový jaký je. I Murtaugh mi sedí asi víc ten seriálový. Většina epizod se řeší určitý případ, ale během celé první série se v pozadí táhne příběh, který vyústí v druhé sérii a najede další. Seriál je nadupaný akci a humorem, po všech stránkách to výborně šlape a divák se může nadmíru bavit. První série byla hit, druhá trošku poklesla, ale pořád se řadí mezi nejsledovanější drama na stanici, tak doufám, že třetí série klapne, byla by škoda přijít o tyto policisty. 85% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Bezejmenná nula a zapomenutý Wayense se v parazitu jedné z nejslavnějších a hlavně nejkvalitnější policejních sérií snaží nahradit duo Gibson/Glover a já se díl co díl opravdu snažil najít nějaké pozitivum, snažil jsem se tomu přijít na chuť ale v tomhle je láska k původní látce tak silná, že to prostě nejde. Možná, že fungovala Hvězdná brána, možná že může fungovat seriál 12 opic, Fargo nebo Traffic. Ale to jsou seriály které vznikly na motivy jednoho filmu, ne série. I přesto, že má seriál účel jen těžit ze slávy filmu a jmen hlavních hrdinů a nemá mít krom toho s filmy nic společného, nedá se to nesrovnávat a nedá se to ani absolutně akceptovat. Když navíc dojdete k faktu, že se ten pičus Crawfod choval během natáčení jako absolutní kretén a všichni ho nesnášeli tak moc, až ho ze seriálu vyhodili a natočili na poslední chvíli konec postavy Riggse ( aspoň to tvůrcům k dobru pro ty chudáky, kteří se drželi celé dvě série) ale oni ti pičusi ještě natočí třetí sérii, kde Riggse nahradí nějaký kokot, kterého hraje Stifler. Já bych tu mrdku típnul po pilotu a mohl být klid. Jebat tyhle sračky 🖕. ()

Reklama

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaná, Riggse hraje chlap, co nemá charisma za nehet palce. Nepříjemný namachrovaný kokot-pardon. :) Damon Wayans, to je jiné kafe. V Posledním skautovi zdárně sekundoval Willisovi , a to se nezapomíná, toho jako náhradu za původního Mutaugha beru. Koukat se na to dá, i když mě vytáčí, že Riggse hraje takový šašek. Po čase musím přidat, že Trish je kráva. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tak nic no - možná kdyby neexistovaly filmy, nehrál v nich Gibson a Glover ..... možná. Teda spíš ne, ale možná. Wayans ještě jakž takž, ale Crawford je ve srovnání s Gibsonem naprosto zoufalej - “Víte byly tam ty páry jak se držej za ruce, a to já moc nemusím.... “ bůůů.... Jo a fakt mi strašně vadilo používání všech těch věcí z původních filmů a snaha udělat to “trochu jinak”. Když v některých scénách Crawford doslova cituje Gibsona, je to k nepřežití. Jo a ještě hůř začne být, když se objeví Leo Getz díky jemu to přestane bejt koukatelný úpně. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Normálny krimi seriál by začal vyšetrovaním prípadov a akciou a tým postavil solidný základ. Len postupne by sme začali odhaľovať veci z minulosti hrdinov a vkladať do toho vzťahové, alebo čo ja volám telenovelové, prvky. Keďže však tvorcovia seriálu chceli vytrieskať čo najviac z obľúbenosti svojej predlohy, vrhli sa na všetko hneď od pilotu. Navyše Riggs zďaleka nie je taký fešák ako bol Mel Gibson a ani zďaleka nemá také vtipné dialógy, hoci Murtaugh je celkom dobrý aj v seriáli. Celé je to uplakaná, presilene emociálna a navyše trápne klišoidná nuda. ()

Galerie (679)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama