Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (208)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem před pár lety viděl, docela se mi líbila, ale že bych měl nějaké blažené vzpomínky, to se říci nedá. A s dvojkou to bude podobné. Více slavných anglických herců, další hezký rodinný příběh, který semtam zašustí papírem, ale dost často pobaví díky vtipné hlášce a samotný méďa Paddington je prostě k zulíbání. Jop, trojka je jasná. PS : Brendan Gleeson je tu vyloženě boží. Bavil mě v každé své scéně! ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Asi u mne zmizel ten jůů efekt (ne, wow vážně psát nebudu) z prvního dílu. Bylo to roztomilé, bylo to britské a dobře zahrané. Brendan Gleeson a Hugh Grant byli dokonce skvělí. Ale kromě scén z vězení jsem nějak postrádal víc absurdity a humoru, barevné reálie Londýna jsem už viděl. Obsazení ale zůstává největší devizou filmu, holt už jsem to asi ale tak nějak čekal. ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Dvojka se nese v podobném duchu jako 1.díl - sympatický britský humor v podání herců, které nejde nemít rád, jednoduchý děj s celkem klišovitou zápletkou a méďa, který kupodivu není vůbec otravný. Výsledkem je slušný 3hvězdičkový mix, na který se asi nebudu mít problém podívat při nějaké rodinné příležitosti znovu. (Blu-ray, orig.) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Podobne ako v prvom filme pred tromi rokmi, aj teraz sa režisér Paul King zhostil svojej úlohy dobre a vytvoril slušnú rozprávku pre deti. Využíval animáciu a prechody medzi ňou a reálnym svetom ( ak pripustím, že medvedík je reálny ) sú pekné a vkusné. Jednoduchý príbeh je ozaj určený predovšetkým deťom, ale myslím, že ani dospelým neublíži. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil od začátku do konce, protože oproti prvnímu filmu, který byl celý o takových těch rodinných hodnotách, což mě ve filmech většinou nezajímá, je to prostě legrační dobrodružství. A navíc hezky implementuje bezodpadkovou dramaturgii. (Vím, že Hugh Grant si dělá srandu sám ze sebe, ale takhle nějak si představuju, že to vypadá u Toma Cruise doma.) ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2017 v Londýně. (Varan)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno