Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 177 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

RHK 

všechny recenze uživatele

Těžce nedoceněný špičkový kriminální seriál, patrně největší počin v oblasti kriminálních příběhů natočených v ČR. Jistě, najdou se zde slabší i silnější epizody, navíc první série byla o poznání slabší než následující, tvůrci se postupem času hodně o kriminalistice naučili. Hrají zde výraznější i méně oblíbení herci, kteří se navíc v jednotlivých sériích postupně obměňují. Ale jako celek je to pro milovníky českých detektivek povinnost a především potěšení. A navíc ten obrovský rozsah již přes 200 jednotlivých kriminálek nemá patrně obdoby. A to, že si seriál našel diváky na 8 sérií není náhoda. Opravdu napínavé, zábavné a poučné. ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kriminálka Anděl, Atentát, Policie Modrava, již několik projektů kteří byli o Pár procent úspěšnější a stanice Nova vytvoří seriál, Specialisté. Podle mně již propadák prvního dílu, s takovou taktikou se můžeme radovat že nyní je tu několik stanic kteří vědí co je kraj a co propadliště televizní zábavy. ()

Reklama

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatná volba herců. Zajímalo by mě podle jakého klíče tvůrci herce volili a co je ovlivnilo, že vybrali to co vybrali, ale do hlavních rolí - rolí specialistů se tito herci opravdu nehodí. Jeden díl mi stačil a další opravdu nemusím. Do rolí zamilovaných doktorů a starostlivé sestřičky v nekonečně růžové zahradě by se tento výběr hodil rozhodně více ... ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tak dnes jsem zhlédl jeden díl a nevím věru,co na to říct. Zajímalo by mě, kolik kdo co dostal jako honorář. Doufám, že scénáristé napsali toto veledílo pro bono, čiliže zadarmo, protože jinak si nedovedu představit, že by je kdokoli platil. Druhou stránkou je režijní vedení, které neexistuje. Třetí stránkou jsou herecké výkony, které neexistují. Za mě poctivých 18%. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Český divák sežere i toho hovno, když mu ho hezky naservírujou. Český divák bude volit klidně i hovno, když mu rozdá koblihu. Nejhorší je, že už to není jenom český človíček, ale tenhle mor sem přišel kdoví odkud a velmi rychle se šíří. Jsou i teorie, že člověk používá jen 10% kapacity své mozkovny, ovšem pořady tohoto typu ho nenutí ani k používání oněch 10% a buňku po buňce mu ji jenom masakruje až nakonec mu zbyde jen jedna jediná osamělá mozková buňka, odsouzená bloudit jeho dutou mozkovnou až se z něj nakonec stane youtuber. ()

Galerie (1 983)

Zajímavosti (37)

  • Přípravy na jeden díl zaberou tvůrcům dva měsíce. Tak dlouho trvá vytipovat lokace a doladit scénář. Samotné natáčení trvá čtyři a půl dne. (Duoscop)
  • Když Jaroslav Čermák (Jan Zadražil) volá učiteli (Jiří Bábek), aby zjistil, kde jsou děti, zraněný učitel mluví do telefonu správně, ale v dalším prostřihu jej má obráceně, tedy sluchátkem od ucha. (mcredd)

Reklama

Reklama