Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na český poměry až překvapivě solidní kriminální seriál. Samozřejmě kvalita dílů stoupá či kolísá s tím, kdo zrovna sedí na režijní stoličce, jací herci jsou v epizodních rolích a jak moc blbej nebo naivní je scénář, protože občas detektivové tápou a diváci už vědí dávno vo co de, ale to je i v jiných produkcích, natož v Čechách. Spíš mě opět zaráží těch 40% tady, jelikož kvalitou je to od Kriminálky Anděl nebo Policii Modrava a podobných sraček úplně někde jinde. Škoda, že potom Prachaře vyměnil Dejdar, to přeci jen ta mírná vyšší kvalita šla dolů a s odchodem ostatních herců, hlavně po smrti Čermáka nesledovatelné. Škoda, že sem se nestihnul přihlásit do komparzu ještě s původním obsazením. Nový obsazení znamená vlastně jiný seriál, třetí sérií se to mělo utnout.55%. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Těžce nedoceněný špičkový kriminální seriál, patrně největší počin v oblasti kriminálních příběhů natočených v ČR. Jistě, najdou se zde slabší i silnější epizody, navíc první série byla o poznání slabší než následující, tvůrci se postupem času hodně o kriminalistice naučili. Hrají zde výraznější i méně oblíbení herci, kteří se navíc v jednotlivých sériích postupně obměňují. Ale jako celek je to pro milovníky českých detektivek povinnost a především potěšení. A navíc ten obrovský rozsah již přes 200 jednotlivých kriminálek nemá patrně obdoby. A to, že si seriál našel diváky na 8 sérií není náhoda. Opravdu napínavé, zábavné a poučné. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tuctový kriminální seriál očekávané úrovně. 1) Dvouhvězdičková první řada mě moc nenadchla. Druhá řada se už trochu zlepšila._____ 2) Když přihodím pár sexy herců, tak to nakonec na usmolené tři hvězdičky dosáhne. A kteří to jsou? 30letý Marek Adamczyk (vyšetřovatel Jan v první řadě), 27letý urostlý Jakub Štáfek (vyšetřovatel Lukáš, který nahradil Jana), 42letý Jan Zadražil (vyšetřovatel Jaroslav od druhé řady)._____ 3) 29.4.2020 - Později dochází k dalším změnám - místo unylého, ale milého Davida Prachaře přichází bakelitový Martin Dejdar. Ostatní členové týmu jsou také postupně vystřídáni za pro mě podstatně méně sympatické herce. A tak nakonec tu třetí hvězdičku zase odebírám. ()

Tomatec 

všechny recenze uživatele

Pane Lorenc dá se ujet tramvají policii? ...ne! ...úúú, máme tady zapeklitou věc, režiséři prvního oddělení natočili pro konkurenční televizi seriál s kriminální zápletkou, ano, je to poznat, náznak kvality tady je. Ovšem někdo udělal v řetězci chybu a obsadil naprosto směšné postavy. Týhle tý partičce z ulice prostě nemůžu uvěřit "Dobrý den, já jsem poručík Tomáš Marný, tohle je můj kolega Prokop Buben a přišli jsme vás zatknout ...hovnóó, děláme si prdel!" ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snaživí, neumětelští, leč kupodivu soustavně vítězící ... slavně i neslavně, v každé z odprezentovaných epizod. Snad že mají na své straně vrtkavou štěstěnu, která se patrně nemůže dívat na jejich neprofesionální zápolení, a tak jim (ne)nápadně vypomáhá (docela se přitom nadře, holka nebohá) ... snad že bez reptání naplňují i ty nejbizarnější představy svých duchovních otců, a tak logicky nemohou být odsouzeni k nezdaru. Ať už stojí v jejich čele David Prachař jakožto major Pavel Vondráček nebo Martin Dejdar alias major Josef Strouhal, jejich způsoby se nemění. Nicméně ... přejme jim úspěch při rozkrývání zločinu, je to nejenom v jejich, ale i v našem zájmu ... 2,5* ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Scéna, kdy dva specialisté dorazí ke srubu, kde se skrývá jeden z pachatelů loupeže, se natáčela ve Voděradských bučinách. Srub u jezírka se nachází kousek vpravo od silnice, která vede lesem ze Struhařova do Jevan. (TomKey)
  • Natáčelo se v zábavním parku Mirákulum. (rakovnik)

Reklama

Reklama