Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV Nova ukončila jasně průměrnou Kriminálku Anděl, aby o chvíli později přišla se seriálem Specialisté a průměrnost více-méně pokračuje. Název Specialisté je tak zcestný, že mě skoro vytáčí!! Jací jsou tohle specialisté!?! Tohle se mohlo jmenovat Kriminálka Anděl 2 a nikdo by neřekl ani popel! Obsahově je to naprosto totéž v bledě modrém, jen s jinými herci, takže srovnávání je celkem na místě. Velitelé Prachař vs Stropnický, ač oba výborní herci, tady jasně vyhrává pan (ex)ministr! Pánská dvojice detektivů Štáfek-Zadražil vs Taclík-Švehlík, asi taky lepší ta z Anděla, hlavně proto, že mladej Štáfek se na roli kapitána kriminálky moc nehodí a ti v Andělovi mají k ruce ještě Novotného! Dámské obsazení Dvořáková-Pidrmanová vs Kajnarová-Křenková naopak s přehledem vedou holky od Specialistů... Z celkového pohledu je tahle Kriminálka Praha s debilním názvem průměrné, ale srovnatelné pokračování Kriminálky Anděl a hodnotím je tedy naprosto stejným číslem: 53% (Případy 1. oddělení tak zůstávají neporaženy...) /// EDIT: úderem stého dílu zmizely poslední postavy z původní sestavy a na seriálu je to celkem silně znát... holanďan Erftemeijer s Leimbergerovou jsou nezajímaví, až nudní a celý seriál teď táhne (překvapivě výborný!) Hána, který o 17 dílů dřív vystřídal Zadražila, který to s Kajnarovou táhnul do té doby... A od Dejdara jsem asi čekal víc, zatím je o třídu níž než Prachař... ()

spider74 odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem docela zvědavý, jak to dopadne.......a hrůůůza. Možná se na tyhle seriály dívám okem kriminalisty s 20-ti letou praxí a jsem tím pádem přísnější na tenhle typ výtvorů. Jenže - tohle byla prostě hrůza. Pokud by se stalo něco takové doopravdy tak by to byl fakt fičák - okamžitě všude uzavěry, operační by zalarmoval vše od hlídek, SPJ, zásahovky, výjezdu a hlavně vedení z ředitelství co má dosah. O tomhle by určitě nerozhodovali takový kašpárci co nám naservírovala TV Nova. Úplně mě rozesmála hláška typu " neměli bychom zavolat posily ? " ......drsňácká odpověď " ne tohle musíme zvládnout sami " a následovala závěrečná hrozně naivní přestřelka alá Walker Texas Rangers. Tohle je možné tak maximálně v nějaké blbé hře na pc kde mám nekonečně životů ale né při zákroku proti ozbrojeným nebezpečným pachatelům. A to už ani nemluvím o tom, že ti rádoby milencko-manželští kriminalisté by spolu jako partneři na jednom oddělení nemohli absolutně fungovat........jeden musí prostě pryč na jiné pracoviště, běžná praxe u policie. Opravdu nechápu když jsou autoři diletanti co se týče reálné práce policie, tak proč si sakra nepřizvou odbornou pomoc jako konzultaci ať z toho není takováhle trapárna. Když to srovnám s opravdu kvalitním seriálem poslední doby jako je "Případy 1. oddělení ", tak tohle je neskutečný odpad. ()

Reklama

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní stanice jsou doslova zamořeny béčkovými braky z kriminalistického prostředí. Seriál TV Nova "Specialisté" je však něco ještě otřesnějšího a mám dojem, že vznikl jen proto, aby "hvězdy", které v něm účinkují, měly nějaký job a nepochcípaly hladem. Hlavní představitelé působí komicky (nikoliv však vtipně) a originalita je zde úplně nulové. Ale nenáročný divák, líný myslet si přijde na své. ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Asi už všechny bylo řečeno, vydržel jsem celkem dlouho ale výměna Kajnarové za Leimbergerovou je vyloženě zločin sám o sobě. Vůbec nevím kde tu holku vzali ale jako policajtka je naprosto příšerná. K tomu Hána bez bázně a hany, který zjevně neví co má hrát, jestli drsňáka nebo "cíťu". Dejdar se snaží ale taky mu to moc nejde i když vina je spíš na scénáři než na něm. A ten bloňdáček se vlastně jen vyskytuje. To, že to s prací policie nemá ani zbla společného jsem popravdě čekal, to je u nás už takový zvyk, že scénárista neví o tom co píše ani ťuk a je přeci pod jeho úroveň si to zjistit, páč je jistě z Prahy a všechno ví a zná ale přeci jen si mohli dát záležet na tom výběru herců. Ze začátku to šlo ale kam to dospělo... On asi nikdo nemá moc zájem, když vidí kam to vede. Je těžké být pozitivní při shlédnutí českých seriálů ale vlaštovky se najdou. Např. první dvě série Poldy se docela dali (bohužel odchod Orozoviče to zazdil). Nicméně pořád ČT jasně válcuje tyhle rádoby úspěšné rychlokvašky, které se chválí jen sami ve vlastních reklamách :-) ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Přes spoustu odpadů a kritiky mě se první díl velice líbil. Výborná kamera, záběry z vrchu na Prahu a tramvaj, herecké obsazení, Asi jsem dle některých komentářů divák IQ tykve, ale když vidím, co hodnotí ostatní plným počtem, tam se mi chce taky blejt. Pokud seriál pojede ve stejném duchu jako první díl, tak se těším na další díly. Holt nelze se zavděčit všem, diváci už jsou doslova zblblí a vypatlaní ze všech těch komiksů, céčkových akčních blbin,trapných komedií, že se jim nelíbí už téměř nic. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Natáčení probíhalo v Černošicích u Prahy. (SONY_)
  • Dříve, než se v seriálu stal Jiří Hána kapitánem Kovářem v týmu vyšetřovatelů, objevil se v epizodě Láska na dvou promile (2018), kde byl primářem chirurgie a anonymním alkoholikem. (wictoria)
  • Epizoda se natáčela mimo jiné v pivovaru v Praze-Braníku. (skudiblik)

Reklama

Reklama