Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit? Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě. (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu moc podivných náhod vyvažuje velmi přirozený ráz hrajících herců, snad až na Mirka Krobota, ten takový musí být i v normálním životě, né moc mluvný a stopro introvert. Kdo mě tam chvílemi iritoval a vlastně i pobavil byl bezďák Roman, který jako hladová myš pozoroval celé dění zamotaných osudů z povzdálí a vždycky přesně věděl, kdy zase vstoupit a nechat si nandat tašku pivem, rumem a dekem pochoutkáče. 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že hrál Miroslav Krobot bručouna mě neudivilo, zato mě překvapilo, že na nikoho neřval. V určitých pasážích se mi Lahůdky hodně líbily, v některých momentech byly na pěst, hlavně obsah části dialogů vyzníval podivně. Neměl jsem sice pocit (jako v prvním příběhu), že herci pouze hrají, víc jsem celému příběhu věřil, přesto se mi líbil o něco míň. 3*- ()

Reklama

yarca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krobot se usmál! Neuvěřitelné! Jeden večer plný propletenců s jednou rodinou a jednou "hezkou zrychlenou". :-) Kdyby to napsala Rozamunda Pilčrovic, tak by se hlavní hrdinka buď vrátila k zmoudřelému ex nebo by si začala s pohledným revizorem. Ale protože to napsal Pavlíček, dopadlo to, jak to dopadlo. Protože takovej už je holt život... ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Miroslava Krobota se ráda podívám vždycky, výborná Eliška Křenková se mi líbila v Amerikánce. Je vždycky lehčí řešit cizí problémy než své vlastní. Hlavní hrdina v podání mého oblíbence je muž možná nezábavný, moc toho nenamluví,  ale je spolehlivý, věrný a laskavý. Pobavil mě v závěru, kdy milence své ženy sice vyhodí z práce, ale dává mu ještě výslužku. Radost mi udělala i hudba ( Z.Navarová). ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k první epizodě tohle vyhlašuju za překvapení roku. Funguje tu příběh, humor, po delší době se mi líbila Hřebejkova režie a snad vůbec poprvý se mně líbil Krobot. S Eliškou jim to krásně klapalo a já si díky nim užil jedno z nejtrefnějších připodobnění rodin, jejichž tajemství vychází ven až po setmění. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v pražských Nuslích. (Duoscop)
  • Při objednávce v bufetu „Deset deka pochoutkáče“ obsluha (Karel nebo jeho manželka) nikdy požadované množství salátu neváží (přestože před ním na pultě stojí digitální váha) – vždy nabírá lžící přímo na talíř nebo do kelímku a bez zvážení podává zákazníkovi. (dogma97)

Reklama

Reklama