Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Niekedy ľutujem, že som si pred sledovaním filmu nič o ňom neprečítal. Toto je presne ten prípad. Mám rád humor každého druhu, mám rád paródie. U paródií chcem iba málo, aby sa tá tenká čiara medzi paródiou a trápnosťou neprekračovala. V tomto prípade bola za čiarou takmer trvalo. Ani neviem za čo som tomuto odpadovému filmu dal jednu hviezdičku. Najskôr za to, že moje trápenie sa bolo po 39 minútach ukončené. A na Szymanského si dám v budúcnosti veľký pozor. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu 7 days in hell se nedivím, že se Andymu Sambergovi podařilo přesvědčit HBO, aby zainvestovalo další mockument, tentokrát na téma dopingu cyklistiky. Tour de Pharmacy je opět prošpikované slavnými jmény, která si nebojí utahovat téměř ze všeho, co je ve sportu svaté. Můj dojem je opět spíše průměrný. Ač mám tyto Sambergovini rád a vždy se na ně hodně těším, tak se ve finále nenasměju tak moc, jak před snímkem očekávám. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Už jsem začínal věřit, že nějaká inkontinence v mém případě nehrozí, ale co mi tvůrci naservírovali - to bylo něco fantastického. Znovu se zopakuji. Žasnu nad tím, jaké tváře se podařilo k účasti ukecat. Zejména jsem byl příjemně zaskočen z "anonymního" infromátora, který neměl nejmenší chybu. Jsem rád, že tvůrci nezkopírovali koncept předchozího výtečného dílu, nýbrž se vydali novou cestou, která byla snad ještě o chlup lepší. Znovu koňská dávka parádního a trefného humoru, který nikdy neomrzí. Moc děkuji za prodloužení života a rozkmitání bránice a budu se moc těšit na další díl. Vhodných sportů je nekonečné množství. [91 %] ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená paródia, v podstate zaujímavejšie než čokoľvek z reálnej Tour de France, na ktorej sa dá obdivovať len záverečný špurt po 5 hodinách (ak k nemu vôbec príde) a potom francúzske hrady. Bez nich je to najnudnejší šport na svete. Ak by bol takýto ako v tomto vymyslenom dokumente, určite by ma prilákal k obrazovke. A veľmi potešila účasť Lancea Armstronga, ktorý dokázal, že to už má všetko na háku. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po nevýrazných Sedmi dnech v pekle přichází prakticky totožný tým tvůrců s dalším, jen těžko zařaditelným projektem, Tour de Doping, ovšem tentokrát je to o několik levelů zábavnější podívaná, tohle je totiž vážně totálně ze řetězu utržený nářez, který mě nějakých těch čtyřicet minut nenechal absolutně vydechnout, jen jsem se chlámal a chlámal jak hovado, neskutečný fóry byly střídány jak na běžícím páse ještě těmi lepšími, a i když povětšinou měli hodně na mále, aby nesklouzli k naprosté trapnosti, ani jednou se to nestalo, pokaždé působily naprosto destrukčním dojmem, přímým zásahem do černého, nekompromisní, nekorektní, brutální, pokaždé ale dokonale funkční. Samotná zápletka je samozřejmě unikátní prostoduchá blbůstka, zároveň se dá ale označiti za značně originální a nápaditou, plnou výrazných momentů a nezapomenutelných špeků. K zábavnosti nicméně obřím způsobem přispěl i ultimátní casting, kde se veškeré postavy, respektive jejich představitelé, trumfují nehoráznými hláškami a tak masakrálními hereckými výkony, že si vesměs zasluhují potlesk na otevřené scéně, všichni se zde neskutečně odvázali, Bloom, Bacon, Lundgren, Goldblum, Marsden, Glover, ale i vážně všichni ostatní tu jsou opravdu nevídaně zábavní, o „muži ve stínu“ pak ani nemluvě, geniální 8D. Mně Tour de Doping zkrátka fakt hodně sedl, po dlouhé době jsem se zas od srdce upřímně zasmál a těch čtyřicet minut musím vážně doporučit skutečně každému, neboť stojí za to! ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama