Reklama

Reklama

V předvečer dne D jsou američtí parašutisté vysazeni za nepřátelskými liniemi, aby provedli misi, která je zásadní pro úspěch spojenecké  invaze. Ale když se přiblíží k svému cíli, začnou si uvědomovat, že v nacisty okupované vesnici se děje více než prostá vojenská operace. Zjistili, že bojují proti nadpřirozeným silám, které jsou součástí tajného nacistického experimentu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (404)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

V podstatě válečný film říznutý netradičním zombie kořením. Válečná část funguje veskrze dobře, jen ta hororová byla velkým zklamáním. Postupem času se z filmu stávala nudná fraška s dosti předvídatelným závěrem. Klasická akční jednohubka, která vyloženě neurazí, avšak rychle na ni zapomenete. [60 %] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Černoch mě štval. Ani mi tak nevadilo, že tady neměl co dělat, jako spíš to, že jeho postava mi vytrvale lezla na nervy. Ale pokud se zrovna nechoval jako idiot, tak se jednalo o solidní řezničinu s překvapivě slušnou technickou stránkou. Pokud bych se měl zmínit o nějakých detailech, tak bych vybral prosící hlavu a je velká škoda, že podobných zákusků tu nebylo víc. Co se válečných hororů týče, tak se jedná o špičku, ale přesto mám neodbytný pocit, že to mohlo být mnohem lepší. 70% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Námet, s ktorým by sa krásne pomazlili slávny brakoví majstri Made in Italia, v na takúto príležitosť odhodlaných rokoch 80. No ale keďže sme v 21. storočí a J.J. Abrams ako producent nieje žiadny béčkar, tak sa to všetko obalilo do áčkového módu, kde je remeslo náležite vidieť. Nieje to síce až taká podprahová zábava, guilty pleasure v podaní starých gorefestov, ale je tu cítiť lásku k tomuto žánru. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Chapem aj nizke komentare, ale videl som to v megahlasnom kine na obrovskom platne v Nemecku a tuto akcnu rezbu, ako to perfektne opisal uzivatel RUSSELL a uplne suhlasim s jeho komentarom, som si uplne uzival. Proste staci vypnut mozog, ist sa bavit, pokial vam nevadia brutalne vyvrazdovacky a jump scare tu tiez nechyba. Vdacny som aj producentovi J. J. Abramsovi, ktoreho si vazim. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Gore, válečný, střelený, až téměř parodující, a už méně horor. Takový je dlouho vyhlížený Overlord, jehož začátek člověka posadí na zadek a celkově se nese ve stylu legendární ukázky zrušené hry Brothers in Arms. Pak už to tak intenzivní není, ovšem tohle období mám rád a bavilo mě sledovat, jak si Julius Avery hezky pohrává s žánry. A jsem nakonec rád, že to nepatří do Cloverfieldu, jakožto limitovaný separátní příběh to slouží perfektně a ačkoliv to z jistého úhlu pohledu otevírá vrátka na sequel, kvůli neúspěchu v kinech se jej těžko dočkáme, dle mého by to bylo stejně násilně roubované. PS : Wyatt Russel je už skoro stejně cool jako jeho táta ve svých začátcích, jen tak dál. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu nenajdeme žádnou svastiku. Normálně by se našla třeba na zapalovači, kde místo ní byl vyobrazen znak Waffen-SS. (Leopard105)
  • Jde o první film od produkční společnosti J.J. Abramse Bad Robot, který dostal rating R, tedy nepřístupný do 17 let. (NiWi)
  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Bridging The Gap“ od Nas. (Duoscop)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama